22-02
Voorbeschouwing FC Winterswijk - RKZVC zaterdag 24 februari 18.00 uur
Afbeelding: Zondag 1

Zaterdag halen wij de afgelaste wedstrijd van 9 december 2017 in.

In de laatste thuiswedstrijd afgelopen zondag tegen Quick 1888 uit Nijmegen werden drie zeer belangrijke punten binnengehaald (2-1). Vanaf de eerste minuut waren wij de beter voetballende ploeg en dat leverde een verdiende overwinning op met twee prachtige doelpunten. Het was tevens de beloning voor hard werken. De thuiswedstrijd daarvoor tegen laagvlieger STEVO behaalden onze mannen volkomen terecht een gelijkspel (2-2), maar er had zeker meer in gezeten. Er werd een behoorlijk aantal kansen gecreëerd en in de tweede helft bij vlagen goed gevoetbald. Wij hebben voldoende kwaliteit in ons team, dus zal de positieve flow vast en zeker komen en pas aan het einde van het seizoen worden de prijzen verdeeld!

Zaterdag spelen wij dus tegen een oude bekende. RKZVC werd vorig jaar terecht kampioen en dit team moet in staat geacht worden dit seizoen wederom om het kampioenschap mee te strijden. RKZVC heeft de eerste prijs al binnen met het behalen van de 1e periode.

RKZVC is opgericht op 28 juni 1945 en heeft dus in 2015 haar 70-jarig jubileum gevierd. RKZVC telt circa 405 leden en heeft 6 seniorenelftallen, 2 45+ teams en 19 jeugdelftallen.

Hopelijk biedt onze ploeg het publiek zaterdag een vermakelijke wedstrijd met spanning en sensatie en houden wij de punten in Winterswijk, zodat wij weer enigszins naar boven kunnen kijken.

Wij wensen u veel voetbalplezier!

Deel dit bericht