20-10
Vossenjacht
Afbeelding: vos2

Beste sportvriend, ouder, voogd

Op vrijdag 3 november willen wij een vossenjacht organiseren voor de gehele JO-9 jongens en meisjes. Het is de bedoeling dat wij ons verzamelen om 17.30 uur bij speeltuin de vrees aan de P.J. troelstrastraat 18 te Winterswijk. Daar zullen we de aanwezigen in groepjes verdelen en met 1 of 2 begeleiders zullen jullie een wandeling door het centrum van Winterswijk gaan maken om proberen alle vossen te ontmaskeren. De verwachting is dat ca. 20.00 uur alle groepen weer terug zijn bij speeltuin De Vrees.

Hier zijn uiteraard geen kosten aan verbonden en wij zullen zorgen voor ranja en wat lekkers.

We hopen jullie allen te zien vrijdag 3 november om 17.30 uur bij speeltuin de vrees. In onderstaande strook kunnen jullie je opgeven en tevens mag een ouder – voogd etc van minimaal 18 jaar zich ook opgeven als begeleider of als vos. Wij hopen dat we zodoende genoeg begeleiders en vossen kunnen krijgen om deze avond geslaagd te maken voor de talentjes van de toekomst.

Opgavestrook kunt u afgeven aan uw spelleider / coach of mailen naar jacfcwinterswijk@hotmail.com. Graag u opgave retour voor 26 oktober 20.00 uur. Daarna zullen wij de indelingen maken.

Met vriendelijke groet,
JAC (Jeugd Activiteiten Commissie)

Deel dit bericht