06-10
Welkom op de Middenstip
Afbeelding: 20161006wodm

In de herfstvakantie zal er op de Vijverberg in Doetinchem een uniek voetbalevenement genaamd 'Welkom op de Middenstip' plaats vinden. Woensdag 19 oktober is het stadion van de Graafschap de plek voor deze unieke combinatie van voetbal- en een FIFA game activiteiten.

Voor kids van 6 t/m 14 jaar zijn er allerlei voetbalopdrachten waarbij zij de voetbalsterren van dat moment zijn. Dat start al bij aankomst bij het stadion, tijdens de “spelerspresentatie” in de persruimte met fotomoment tot trucs en skills leren van speciale trainers tijdens een voetbaltour. Wanneer je alle activiteiten en opdrachten kris kras door het stadion hebt gedaan ontvang je een heus clubdiploma. Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid om samen met maximaal 120 kids tegelijk te gamen in de businessruimte van de Achterhoekse Superboeren. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar dus wees er snel bij. Het is ook mogelijk alleen te kijken bij het gamen en wel de stadiontour met activiteiten te doen en zo toch je clubdiploma te verdienen Kik hier om direct tickets te bestellen.

De prijzen liggen rondom het tarief van een bioscoopkaartje om het voor iedereen betaalbaar te houden. Alle kinderen krijgen na afloop een voetbalposter mee van zichzelf. Kijk voor meer informatie op www.welkomopdemiddenstip.nl

Bekijk hier de flyer

Deel dit bericht