26-08
Winterswijk is trots op haar sportkampioenen!
Afbeelding: logo-gemeente-winterswijk

Beste leden van FC Winterswijk,

graag nodigt de gemeente Winterswijk kandidaten uit voor de jaarlijkse huldiging op maandag 5 oktober. Kent u iemand in uw omgeving die het afgelopen (sport)jaar een bijzondere sportprestatie heeft geleverd en die het verdient om in het zonnetje te worden gezet? Geef hem of haar dan zo snel mogelijk op! U mag uiteraard ook uzelf hiervoor aanmelden.

Wie komt in aanmerking?
Om voor de huldiging in aanmerking te komen gelden de volgende criteria:
•    De kandidaat woont in de gemeente Winterswijk (inwoners uit Winterswijk die deel uitmaken van een Nederlands team komen ook in aanmerking).
•    De kandidaat heeft in de periode van september 2014 t/m augustus 2015 een eerste plaats behaald op een Gelders, nationaal of internationaal kampioenschap.
•    De kandidaat heeft de prestatie zelf verricht (eigenaren van een bijzondere vogel of rashond die een prijs hebben verdiend komen niet in aanmerking).


Hoe verloopt de aanmelding?
Kandidaten voor de huldiging kunnen vóór vrijdag 25 september 2015 aangemeld worden bij Paulien van Vliet van het bestuurssecretariaat via het e-mailadres pvliet@winterswijk.nl. Wilt u s.v.p. bij de aanmelding achtergrondinformatie over het kampioenschap, (digitaal) foto/videomateriaal en/of publicaties meesturen?

Vragen?
Voor meer informatie kunt u terecht bij Paulien van Vliet, telefoon (0543) 543 106, e-mail pvliet@winterswijk.nl.

Deel dit bericht