01-04
Word jij redacteur voor FC Winterswijk?
Afbeelding: 30 maart 2015_presentatie

Word jij redacteur voor FC Winterswijk?

Afgelopen maandagavond 30 maart hebben wij als "werkgroep sociale media" een eerste informatieavond gehouden. Voor deze avond hebben we alle bestaande redacteuren, beheerders van eigen Facebook-pagina's en overige belangstellenden uitgenodigd via diverse media (website, Twitter en Facebook). Tijdens de avond hebben we voor een kleine groep belangstellenden een presentatie gehouden waarom we deze avond organiseren en wat het doel hiervan is.

Heel kort gezegd willen we een begin maken met iedereen ervan bewust te maken wat de impact van sociale media kan zijn op en rond een club. Uiteindelijk willen wij dat dit een verlengstuk wordt van FC Winterswijk. Tijdens de presentatie zijn een klein aantal spelregels benoemd welke wij als werkgroep nog definitief op papier willen zetten voor nieuwe, maar ook de huidige redacteurs. Daarnaast hebben we ook een aantal tips meegegeven om berichten te plaatsen.

FCwwijkLive

De hoofdmoot van de avond is het account FCWwijkLive op Facebook of Twitter. Met dit account willen we graag belangstellenden informeren over doelpuntenmakers, opstellingen, tussenstanden en einduitslagen van welk elftal dan ook. Als werkgroep kunnen we dit niet bijhouden omdat dit niet te doen is gezien het aantal wedstrijden in een weekend en de afstanden die afgelegd moeten worden.

Daarom kan iedereen met Facebook of Twitter zich aanmelden om redacteur te worden van FCWwijkLive. Dit kun je doen door een privébericht op Facebook te sturen naar: Jelmer te Selle, Femke Groot Zevert of Ruut Beijers. Wij zullen dan de aanmelding aannemen en zorgen dat je toegevoegd wordt aan het Facebook-account. Je kan ook een mail sturen naar: rbeijers@kpnmail.nl 

Wat willen we nog meer? 

De impact en gewoonte van sociale media wordt steeds groter. Daarom willen wij binnen FC Winterswijk dit meer onder de aandacht gaan brengen. We zijn dan ook voornemens om meerdere informatieavond te gaan houden binnen de club. Daarover volgt zeker later dit jaar meer.

 

Voor nu: Wil je redacteur worden? meld je dan aan bij bovengenoemde personen.

 

Namens de werkgroep sociale media,

  • Pieter Tomesen
  • Victor Antonisse
  • Femke Groot Zevert
  • Marco ter Haar
  • Jelmer te Selle
  • Ruut Beijers
Deel dit bericht