08-12
Zaalvoetbaltoernooi 2022 - 2023
Afbeelding: fcwinterswijk_jeugd

Na twee jaren van afwezigheid door het coronavirus is deze winter het zaalvoetbaltoernooi voor de Winterswijkse voetbaljeugd terug voor de 51e keer.

De Winterswijkse voetbalverenigingen hebben al hun teams weer ingeschreven voor het toernooi, want gelukkig kan er weer om de bekers gestreden worden. Daarnaast staan weer diverse vrijwilligers klaar om er een TOP toernooi van te maken, denk hierbij aan de scheidsrechters, zaaldienst en commissieleden.

Tijdens het Winterswijk Open, voor de selectieteams van Fc Winterswijk en Fc Trias zullen ook de buren van sv Longa '30, AZSV, sv Grol en Fc Dinxperlo hun opwachting maken.

De wedstrijden worden in diverse poules, op hun eigen niveau, in verschillende leeftijden gespeeld. Hieronder een overzicht per datum:

Zaterdag 17-12-2022 van 9.00 - 20.00 uur JO10 t/m JO13
Zaterdag 7-1-2023 van 9.00 - 20.00 uur Open Winterswijk
Zaterdag 21-1-2023 van 15.00 - 20.00 uur JO8 + JO9

Op elke pagina in de bijlage hieronder wordt linksboven de poule en speeldatum genoemd. We hopen dat alle kinderen en hun leiders en trainers het naar hun zin hebben tijdens dit toernooi, een flinke publieke belangstelling draagt hier natuurlijk aan bij. 

De entree prijzen zijn minimaal gehouden zodat dit geen belemmering hoeft te zijn het toernooi te bezoeken. We zullen uiteraard rekening moeten houden met de dan geldende coronamaatregelen voor zaalsporten.

De organisatie wenst alle teams veel succes en we hopen dat het leuke, spannende en sportieve toernooidagen worden!

Planning Zaalvoetbaltoernooi

Deel dit bericht