02-11
01-11-2015: HSC '21 7 - FC Winterswijk 8 (zon)
Afbeelding: Zondag 8 seizoen 2015-2016

Ruime overwinning in Haaksbergen

FC Winterswijk 8 heeft een ruime overwinning geboekt. Op bezoek in Haaksbergen werd met HSC '21 de vloer aangeveegd: het werd 'slechts' 0-4. En als we dan toch net als in de eerste helft wat te zeiken moeten hebben: een enorme overwinning was vandaag mogelijk geweest.

HSC '21 had al snel door waar de mogelijkheden lagen. Dat kon worden opgemaakt uit de opmerking die een tegenstander maakte. De uitspraak 'Laat Harry maar opbouwen' bewees dat het team... kijk op het spelletje had, al was dit verder absoluut niet te zijn bij de groenhemden.

De eerste helft regende het. Kansen wel te verstaan. De keeper hield zijn doel echter schoon. Of beter gezegd: de FCW-voorhoede hield het doel schoon. Al moest een van de doelpalen wel schoongemaakt worden toen JP zijn edele delen er tegenaan legde. Rust dus 0-0.

In de tweede helft moest het anders op het veld, dat lag bezaaid met eikels. Toen zich daar nog 22 stuks bijvoegden kon de tweede helft beginnen. Nu lukte het wel, al was er een vrije trap voor nodig: 1-0 door Marc T. Daarna schoot invaller Mark J van grote afstand raak. De andere invaller Joey reageerde attent na een bal op de paal van Robert M: 3-0. Het slotakkoord was voor JP. Hij schoot zijn zesde kans van de dag er wel in en de paal bleef zelfs schoon.

Volgende week de topper tegen Longa '30 5. Aanvang 09.30 uur op Jaspers.

Deel dit bericht