05-10
03-10-2015: FC Winterswijk E7 - DEO E4G
Afbeelding: E7 seizoen 2015-2016

In een doelpuntrijke wedstrijd hebben de mannetjes van E7 vanmorgen hun ongeslagen status weten vast te houden. Er werd lekker fanatiek gevoetbald, met goed samenspel ook. Geregeld gingen de handen van het massaal toegestroomde publiek op elkaar. Het werd uiteindelijk 15-3. Het slachtoffer was DEO uit Dijkhoek.

Het begin was belabberd. Uit het niets scoorden de gasten de 0-1. Ik denk dat iedereen nog niet helemaal wakker was. Maar daarna gingen dan toch de pyjama’s uit en de voetbalkleren aan. Binnen tien minuten stond het 3-1 door respectievelijk Vigo, Rick en Twan. Die laatste was een beauty. Uit een hoekschop van Jazeah kopte Twan het leder strak in de kruising. Ook de volgende goal was mooi. Rick zette op links goed door en bediende Jazeah op maat, die vervolgens knap binnenkantje paal afrondde: 4-1. De mannetjes van E7 hielden de druk erop. En al snel zorgde dat weer voor gejuich. Twan knalde de 5-1 en 6-1 binnen. Een echte hattrick! WOW!!! De 7-1 viel uit een eigen doelpunt. Deed DEO dan helemaal niets terug, vraag je je misschien af. Jawel hoor. Maar de spaarzame pogingen waren allemaal een prooi voor de prima keepende Renzo. Toch moest ook hij vissen na een harde schuiver in de benedenhoek: 7-2. Rick maakte er 8-2 van en de ruststand werd bepaald door Vigo: 9-2.

Na de ranja was het de beurt aan aanvoerder Sybren. Op zijn verjaardag gaf hij zichzelf het mooiste cadeau: 10-2. Nog gefeliciteerd Sybren! Door het nog nagenieten van die tienklapper waren de mannetjes even de concentratie kwijt denk ik. Want DEO profiteerde direct: 10-3. Verder lieten de goed verdedigende Take en Sem het niet komen. Naar voren ging het weer. De aanvalskracht laaide weer op. Rick ramde de 11-3 tegen de touwen. Gevolgd door de mooiste goal van de wedstrijd. Hij kwam van de rechter van Twan. Zijn vierde! Van grote afstand liet hij het dappere keepertje van DEO kansloos: 12-3. Daarna liet Rick weer van zich horen. Hij passeerde twee man en drukte droog af: 13-3. Ook zijn vierde! Door Vigo werd het 14-3. En uiteindelijk maakte ook hij zijn vierde en bracht daarmee de eindstand op 15-3.

Netjes jongens! Ik heb weer genoten. Mooi waren ook de trotse blikken van de beide coaches Harold en Marko. Alle respect mannen! Jullie hebben een killersmachine gecreëerd. Op naar het kampioenschap!

OPeee

Deel dit bericht