07-10
04-10-2014: AZSV D4 - FC Winterswijk D4
Afbeelding: D4 seizoen 2014-2015

FC Winterswijk D4 onderuit in Aalten

Op deze zonovergoten zaterdagmorgen werd voordat de wedstrijd begon eerst een minuut stilte gehouden voor de onlangs overleden mijnheer B. Kist, die maar liefst 73 jaar lid was van onze club (WVC en FC Winterswijk).

Onze jongens waren in het begin van de wedstrijd onrustig en leden regelmatig balverlies. Zo ontstond na 3 minuten al de eerste kans voor de zeer sterke linksbuiten van AZSV, gelukkig voor ons schoot hij deze in het zijnet. Maar 2 minuten later was het wederom de snelle linksbuiten die nu wel raak schoot: 1-0. Hierna pakten onze mannen de draad weer op en werd er weer keurig samengespeeld. Dit resulteerde ook in enkele kansjes maar het vizier van onze voorhoede stond nog niet op scherp. Gelukkig was het Jeroen die in de 12e minuut de terechte 1-1 scoorde uit een hele mooie aanval. Daarna waren er kansjes over en weer. De grootste kans was voor ons in de 20e minuut, maar de keeper van AZSV stond op de goeie plek. Daarna was wederom het woord aan de linksbuiten van AZSV die voor de rust nog de 2-1 aantekende. Gelukkig voor ons speelde Okki een dijk van een wedstrijd en kon hij het de linksbuiten enorm moeilijk maken.

In de rust werd afgesproken dat we vooral moesten gaan “samen”voetballen en niet te snel de bal naar voren schieten. Maar eerlijk gezegd was AZSV de 2e helft beter en sterker en kregen wij niet veel kansen meer. Door 2 kleine foutjes (en die mogen de jongens ook maken) was het AZSV dat de 3-1 en 4-1 maakte. Hierdoor leden onze jongens een terechte nederlaag tegen een goeie tegenstander.

Toch wil ik de jongens een compliment geven omdat ze tot de laatste minuut hebben geknokt.
Aanstaande zaterdag de mooie wedstrijd tegen Vosseveld D1.

Deel dit bericht