09-11
06-11-21 FC Winterswijk Vr1Zat – ZZC ’20 Vr1
Afbeelding: Teamfoto Silhouette

Ditmaal kregen we serieus te maken met een potje fysiek spel onder t mom van voetbal. Tegenspeelsters die gemiddeld 7 a 8 jr ouder waren schuwden de fysieke middelen niet. In minuut 9 kon Caya uit een hoekschop van Lisa de score openen! Jammer, maar 5 minuten later lag de gelijkmaker alweer in ons netje! Balen dus! Met vernieuwde energie pakten we de draad weer op en kregen we een aantal riante kansen die echter even riant om zeep werden geholpen.

De 2e helft tapte ZZC’20 uit een ander vaatje en gingen nog meer op de fysieke toer. In plaats van ons eigen tikkie-takka-spel te blijven spelen reageerden we op dezelfde wijze, maar kwamen duidelijk de nodige kilo’s te kort. Een waar slagveld het gevolg met veel overtredingen en we kwamen nauwelijks meer voor het Hengelose doel. Een kwartier voor tijd de bevrijdende 2-1. Binnen de beruchte lijnen een pittige overtreding, gevolg een penalty voor ons, Koelbloedig poeierde Caya de 2-1 binnen.

Een heftig slotoffensief van ZZC volgde, maar met een alle-hens-aan-dek-instelling sleepten we alweer de 5e overwinning op rij over de streep! Trots staan we samen met Quick’20 bovenaan! We gaan proberen dit nog ff vol te houden!

Deel dit bericht