15-10
11-10-2014: FC Winterswijk D4 - Vosseveld D1D
Afbeelding: D4 seizoen 2014-2015

FC Winterswijk D4 wint topper tegen Vosseveld D1D

Onder fantastisch omstandigheden hebben alle ouders (ook van de tegenstander) een heerlijke wedstrijd gezien met pittige duels, prachtige aanvallen en mooie doelpunten.
In de voorbereiding werd in een oefenwedstrijd tegen Vosseveld D1 terecht verloren met 3-1. Dus onze mannen waren gebrand op een revanche.

Vanaf de eerste minuut was het direct een spannende wedstrijd. FCW D4 trok ten aanval en kreeg in de eerste 10 minuten al een paar kleine kansjes, maar 2 schoten gingen net voorbij het doel. Maar Vosseveld heeft een gevaarlijk team met een paar slimme en snelle spitsen. Wederom stond onze verdediging met Okki, Floris, Siep en Lucas als een huis en als ze er toch doorkwamen was het Mark die de ballen keurig uit de goal ramde. De ruststand was dan ook terecht 0-0, aangezien wij iets meer balbezit hadden.

In de rust gaf coach Thomas aan dat we vooral moesten blijven voetballen en dus elkaar de ballen strak in de voeten moesten spelen.

De 2e helft begonnen we goed en messcherp, waardoor we steeds vaker op de helft van de tegenstander kwamen te staan. In de 40e minuut kregen we een corner die door Cas perfect werd ingedraaid, waardoor Coen de bal in het doel kon lopen, de bevrijdende 1-0. Hierna werden we nog scherper en was het 5 minuten later ons goede middenveld dat Coen diep stuurde, die alleen op de keeper kon afgaan. Hij omspeelde de keeper en schoot heerlijk de 2-0 binnen. Na een overtreding op het middenveld was het Cas die de vrije bal achter de verdediging schoot. Hier stond Milan die deze bal prachtig in de goal schoot: 3-0. In 12 minuten tijd 3 doelpunten, fantastisch!! Toch bleef het oppassen geblazen want Vosseveld gaf niet op en kreeg nog een paar kleine kansjes. Uit één van die kansen was het Sem Wallman van Vosseveld die de bal keurig vanaf de 16-meter in de goal schoot: 3-1. Gelukkig bleven onze jongens goed bij de les en bleven de 3 punten op ons prachtige Sportpark Jaspers.

Mede door deze overwinning staan we keurig op de 2 plaats!!!!!!!!!
Over 2 weken ontvangen we koploper Meddo D1.

Deel dit bericht