15-03
12-03-2016: Meddo SC D1 - FC Winterswijk D3D
Afbeelding: D3D seizoen 2015-2016

Een fantastisch FC Winterswijk D3 walst over Meddo SC D1

Twee weken geleden speelden we ook tegen elkaar, Meddo SC D1 - FC Winterswijk D3, maar toen was het voor de beker. Toen was het al duidelijk dat de D3 de betere ploeg was alleen werd dat toen niet uitgedrukt in doelpunten (uitslag 2-2) en moesten de strafschoppen het verschil maken (2-4). Maar vandaag werd duidelijk waarom we weer meedoen om het Kampioenschap! Een dikke 0-11 overwinning.

Pressievoetbal van de bovenste plank, vanaf de 1e minuut was duidelijk wie de baas op het veld was. Onze fantastische verdedigers met goalie Mark, de backs Jonathan, Tom, Mathijs H, en het centrum met Bram, Milan en Floris hebben geen kans weggegeven. Het weergaloze middenveld met Sem de V, Maurice, Noah en Sem W speelde de bal zo mooi rond dat Ajax er jaloers op zou zijn. En onze snelle aanvallers Max, Cas, Jeroen, en Maarten zetten de aanvallen op waar je als coach alleen maar van kunt watertanden.
En dat allemaal nog zonder de geblesseerde Mathijs A, die hopelijk weer snel fit wordt.

De eerste helft waren we al duidelijk de betere ploeg maar stond de keeper van Meddo weer goed te keepen, gelukkig was het Sem de V die met een heerlijk actie de 0-1 aantekende, dit was tevens de ruststand. In de rust weer duidelijk doorgenomen hoe we de 2e helft gingen voetballen, en wat de eerste helft nog niet lukte ging in de 2e helft allemaal goed. De ene goal was nog mooier dan de andere, aanvallen over veel schijven werden perfect afgerond door onze spitsen, met heerlijke 1-2-tjes kwamen we alleen voor de keeper, voorzetten vanaf de zijkant werden keurig in de goal geknald en ook de individuele acties waardoor we scoorden waren van Champions League niveau.
Deze overwinning was een echte team prestatie waarin iedereen een dikke 9  krijgt, als uitzondering wil ik toch even het prachtige doelpunt van Jonathan benadrukken, niet omdat het zo’n mooi doelpunt was, maar meer omdat het zijn allereerste goal was, en de jongens hem dat echt gunden (een hecht team).

Doelpuntenmakers :
Maurice 3x
Max 2x
Jonathan 1x
Bram 1x
Sem de V 1x
Noah 1x
Sem W 1x
Maarten 1x

Graag wil ik tegenstander Meddo complimenteren voor het sportieve gedrag, en ben ervan overtuigd dat ze gewoon weer ergens bovenin eindigen.
Jongens deze week weer lekker trainen en zaterdag tegen het sterke Terborg D1 weer vol op de aanval!!!!

Deel dit bericht