14-03
12-03-2022 FC Winterswijk Vr1 Zat – Helios/Schalkhaar Vr 1
Afbeelding: Teamfoto Silhouette

Konden we de afgelopen periode mooie berichten melden over onze Vr1 Zat ,nl. een periodetitel en het bereiken van de volgende ronde van de Achterhoek cup, vandaag was het erg bleekjes!

Na een erg stroeve start kwam er wat meer initiatief van onze kant tegen een ook erg jeugdige tegenstander. Voldoende balbezit maar juist daarmee wisten we ons geen raad door goed georganiseerd voetbal van de tegenpartij. Tegen een veredelde 5-3-2 organisatie, vooral met de dubbele dekking op onze snelle Bo, wisten we ons geen raad en werd veel te vaak voor de lange bal gekozen in plaats van voor de combinatie op het middenveld en daar een overtal te creëren.

Gevolg nauwelijks kansen en omdat de gasten deze ook niet hadden kregen de toeschouwers een mager schouwspel voorgeschoteld. Door matig verdedigen van onze kant kon Helios/Schalkhaar gemakkelijk scoren. Julia Bruggers tekende voor onze enige treffer, Eindstand 1-1.

Aangezien andere mededingers voor de bovenste plaatsen ook puntenverlies leden bleef de schade beperkt. Lering trekken uit deze pot, dan gauw vergeten, want zaterdag moeten we weer aantreden tegen FC Zutphen.

Deel dit bericht