14-09
12-09-2015: AZSV E7 - FC Winterswijk E7
Afbeelding: E7 seizoen 2015-2016

De “mannetjes” van E7 zijn de competitie goed begonnen. Jazeah, Renzo, Rick, Sem, Sybren, Take, Thomas, Twan en Vigo behaalden in Aalten een prima resultaat: een klinkende 1-5 overwinning! En dus drie punten mee naar Winterswijk!

In het begin was het allemaal nog een beetje wennen. Hoe ging het ook al weer? O ja, naar voren moet die bal. En naar een speler met een zwart shirt. Maar niet lang daarna ging het beter. En in no time leidde de mannetjes van Harold en Marko met 0-2. Na een goed opgezette aanval schoof Thomas de 0-1 in de hoek. Niet veel later was het aanvoerder Take die snoeihard afdrukte: 0-2. Dat was mooi. Toch liet de thuisploeg zich niet zomaar wegspelen. Vlak voor de ranja zorgde ze met een knal binnenkantje paal voor de aansluitingstreffer: 1-2. Kersverse keeper Renzo was kansloos. Hij keepte verder trouwens een foutloze wedstrijd. Goed gedaan Renzo!

In de tweede helft pakten de mannetjes de draad weer op. En al snel viel er weer te juichen. Het was Rick, die als een op hol geslagen bizon iedereen zijn hielen liet zien en perfect afrondde: 1-3. Kort daarna was het Sem die beheerst binnenschoot: 1-4. Tussendoor werd verder nog drie keer het zijnet geraakt. AZSV probeerde wel wat terug te doen hoor. Maar telkens waren daar de pijlsnelle Jazeah en de felle Vigo die de gaatjes dichtten. En kwam er eens een schot op doel, dan stond daar Renzo wel. Aan de andere kant had zijn collega het veel drukker. Maar hij stond telkens op de juiste plaats bij schoten van Twan, Rick, Sem, Take en Thomas. Uiteindelijk was een mooi afstandsschot van Sybren hem te veel: 1-5.

Goed gedaan jongens! Een welverdiende overwinning. Op naar de volgende drie punten!

OPeee

Deel dit bericht