16-09
13-09-2014: Twenthe B1 - FC Winterswijk B1
Afbeelding: fcwinterswijk_algemeen

Nade magere winst tijdens de eerste competitiewedstrijd van B1 volgde vandaag de tweede competitiewedstrijd van FC Winterswijk B1. Met als taak natuurlijk om te winnen en de overwinning zo groot mogelijk te maken door zoveel mogelijk doelpunten te scoren.

We begonnen goed aan de wedstrijd en binnen een paar minuten was het dan ook al raak. Alpha maakte een goede actie en legde daarna de bal terug op Mika, die hierdoor een vrije schietkans had en die ook zeer goed benutte. Mika schoot de bal prachtig in de linkerkruising. We bleven daarna druk zetten waar de tegenstander slordig van ging spelen, hierdoor werd de bal door ons veroverd en de bal kwam bij Mika terecht die de bal inschoot in ca. de 10e minuut. Daarna ging het iets minder, we zetten minder druk maar we gaven Twenthe geen kansen.  Rond de 30e minuut kreeg Mika weer de bal en kwam door middel van een prachtige actie voor goal en maakte zo zijn hattrick.

In de tweede helft werden Danny en Alpha gewisseld en daarvoor in de plaats kwamen Pieter en Gino. We startten weer sterk in de tweede helft en kregen goede kansen. Na een overtreding van de tegenpartij kregen we een vrije trap die handig opzij getikt werd naar Jork, die hem met een hard afstandschot binnenschoot. Daarna schoot ook Mertcan er nog eentje in waardoor het 0-5 werd. Hierna werd er gewisseld en ging Luuk eruit voor Severin. Na een paar minuten kwam ook Nino erin voor Mertcan. Daarna kregen we nog een vrije trap, die Bas mooi langs de muur in de goal krulde. Hierna werd er wat minder gevoetbald en wat meer overtredingen gemaakt, voornamelijk door de tegenpartij wat de gemoederen verhitte. Na 10 overtredingen van de nummer 7 van de tegenpartij vond de scheids het dan ook eindelijk genoeg geweest en gaf hem bij de volgende overtreding een gele kaart. Na de gele kaart gebeurde niets bijzonders meer, daarna klonk het eindsignaal en de tweede overwinning van FC Winterswijk B1 was een feit.

Deel dit bericht