15-05
14-05-2017: FC Winterswijk JO9-8 - FC Winterswijk JO9-9
Afbeelding: JO9-9

Na de training op dinsdag, de Rabo Kids Cup op woensdag, nog een training op vrijdag en de competitiewedstrijd van zaterdag mochten de Talentjes op zondag opnieuw de kunstgraswei in.
Ditmaal om de voorwedstrijd voorafgaand aan de wedstrijd van Zondag 1 te spelen. FC Winterswijk JO9-8 was de tegenstander van dit oefenpotje.

Voor rust scoorden Len en Efraïm, waardoor de ruststand 0-2 was. Nadat de ranja naar binnen was gewerkt maakte Joshua de 0-3 en scoorde JO9-8 via een van richting veranderd schot nog de 1-3.

Na afloop mochten de Talentjes genieten van een patatje. Ook mochten de spelers mee het veld op lopen met de spelers van Zondag 1, altijd een leuke ervaring met al dat publiek op de tribune.

Dit was de laatste wedstrijd voor de zomerstop, en dus ook het laatste verslag.
Joshua, Efraïm, Mats, Rens, Lenn, Jim, Guus, Keano en Thom: jullie hebben een fantastische competitie gespeeld. Na twee nederlagen hebben jullie maar liefst negen competitiewedstrijden op rij gewonnen. Dit is nog nooit gepresteerd door een team dat vervroegd vanuit de mini's naar de JO9-competitie is doorgeschoven. Supergoed gedaan dus!!

Tot volgend seizoen!

Deel dit bericht