18-09
17-09-2016: Grol JO11-6G - FC Winterswijk JO11-5
Afbeelding: JO11-5

JO11-5 werkt aan het doelsaldo

U zult wel gedacht hebben, waar zijn de mannetjes van E7 toch gebleven? Wel, de mannetjes zijn uit elkaar gehaald. Een aantal is geplaatst in JO11-4. De rest speelt z'n wedstrijdjes in JO11-5. Is helemaal goed. Zo gaan die dingen nou eenmaal. Zal nog wel vaker gebeuren. Maar niet getreurd. Uw verslaggever blijft een deel van hen volgen. Ik ga mij concentreren op die laatste groep. Dus Jazeah, Renzo, Sem en Thomas gaan nu samen met Daniël, Elisan, Finn, Luca en Remi voor het kampioenschap!

Vanmorgen stond de uitwedstrijd tegen Grol JO11-6G op het programma. Na vorige week al met 18-0 te hebben gewonnen, gingen de mannetjes er ook nu weer vol voor. Al snel zorgde Remi met een droge knal voor 0-1. Niet veel later deed Luca dat hem na: 0-2. De eerste helft oogde wel wat rommelig. Er zat nog niet veel lijn in. Kluitjesvoetbal was het. Maar wat wil je. Ze spelen nog maar net een paar weken samen. Dat moet z’n tijd hebben. Sem zorgde vlak voor de ranja voor de verdiende ruststand: 0-3.

Vlak na die lekkernij tekende Luca al direct voor zijn tweede: 0-4. Moeder Monique en bonusmoeder Mieke hadden de mond nog vol tosti. Tja, dan gaat juichen niet zo makkelijk. Vervolgens gaf Thomas even flink gas, wat resulteerde in een onvervalste hattrick: 0-5, 0-6 en 0-7. Samen met Jazeah liet hij vervolgens zien hoe je dat viert. Prachtig! Daarna was het de beurt aan Elisan. Zijn twee harde poeiers waren het kleine keepertje van Grol te machtig: 0-8 en 0-9. Tussen die treffers door had Jazeah nog een levensgrote kans. Helaas. Voor open doel prikte hij de bal net naast. Dat kost hem z’n zakgeld deze week! Zeker weten!

Het arme Grol kwam er niet aan te pas. Ze deden hun stinkende best hoor, maar waren gewoon de mindere. Ik geloof dat keeper Renzo één bal heeft moeten stoppen. Geeft niks Renzo. Er komen nog potjes genoeg waarin je kan laten zien hoe goed je bent. De 0-10 kwam van de voet van Luca. Ook hij had dus een hattrick te pakken. De kleine maar vinnige Finn kwam niet veel later een teenlengte te kort om te scoren. Gelukkig stond Sem er beter voor: 0-11. De eindstand werd vervolgens bepaald door Luca: 0-12.

Goed gewerkt jongens. Allemaal! Het samenspel kan nog wel wat beter, maar dat komt vanzelf. Gewoon lekker doorgaan. De spelvreugde is in ieder geval aanwezig. En dat is het belangrijkste!

OPeee

Deel dit bericht