24-02
21-02-2015: FC Winterswijk D1 - Hoevelaken D1
Afbeelding: D1 seizoen 2014-2015

Zaterdag speelden we thuis tegen Hoevelaken. De eerste wedstrijd in Hoevelaken werd destijds kansloos verloren, maar vandaag was duidelijk dat we veel progressie hebben geboekt.

We beginnen sterk aan de wedstrijd met mooie combinaties naar voren, de bal gaat goed rond en rond de 10e minuut is het Kay die Angelo wegstuurt, net op het moment dat Angelo uit wil halen wordt hij onderuit gehaald. Waar wij dachten aan een penalty gaf de scheidsrechter een vrije trap. De door Max ingeschoten vrije trap was een prooi voor de keeper van Hoevelaken. Hierna golft het spel op en neer zonder dat beide ploegen gevaarlijk worden, wel worden wij wat verder terug gedrukt. Rust 0-0.

In de tweede helft beginnen we weer sterk. Eerst is het Jurriën die de keeper van afstand op zijn weg vindt. Niet veel later is het Siem die van de zijkant de bal voor het doel slingert, Esteban mist de bal maar deze rolt in de verre hoek het doel in, 1-0. Dat dachten wij, maar de scheidsrechter (geadviseerd door de grensrechter) was van mening dat Esteban hinderlijk buitenspel stond. Dit heeft werkelijk helemaal niemand van de aanwezigen gezien, alleen de grensrechter van de tegenstander. Jammer, nog steeds 0-0. Twee minuten later krijgen wij ten onrechte een hoekschop tegen en je raad het al: uit deze hoekschop wordt de 0-1 ingekopt. Met nog 10 minuten te gaan zetten we alles op alles maar moegestreden krijgen we nog 2 doelpunten tegen. Het laatste woord is aan Jurriën die op fantastische wijze de keeper van grote afstand verschalkt, eindstand 1-3.

Een onverdiende nederlaag, als de terechte 1-0 goedgekeurd was hadden we hem gewonnen, Jammer maar wel een hele goede wedstrijd waardoor we met vertrouwen naar de wedstrijd tegen csv Apeldoorn kunnen gaan.

Deel dit bericht