27-02
23-02-2022 FCW Vr1 Zat - Dinxperlo
Afbeelding: Teamfoto Silhouette

FCW Vr1 Zat doet opnieuw goede zaken.

Woensdagavond werd de 3e en laatste poulewedstrijd voor de Achterhoek Cup gespeeld, thuis tegen Dinxperlo. Door Corona, vakantie, studie buitenaf werd de ploeg met 2 speelsters aangevuld. Van Vr2 Zat was slechts 1 speelster beschikbaar nl Amber van Wenum, daarnaast kwam er aanvulling vanuit JO15-2 en schoof Madelon Eekelder aan bij de groep. Afgesproken was ook dat iedereen tenminste 60 minuten zou voetballen! Beide speelsters bedanken we voor hun inzet, waarbij Madelon zonder schroom haar talent liet zien en Amber de 10e treffer voor haar rekening nam! , want na het laatste signaal stond er een heuse 10-1 eindstand.

De gasten begonnen stormachtig, middenveld en achterhoede van FCW hadden er de handen vol aan. Door een goede organisatie bleef het daarbij en nam FCW al snel het initiatief over. De debuterende Bo Rensink bleek een ware plaag te zijn voor de defensie van Dinxperlo en scoorde voor rust liefst 3x, gevolgd door Joske met 2 treffers en namen Britt en Caya elk 1 treffer voor hun rekening. Ruststand daardoor 7-0! Na de theepauze opnieuw en dominerend FCW en gescoord werd nogmaals door Bo Rensink die na 60 minuten mocht uitpuffen op de bank, Julia Bruggers tekende voor de 9-0. Door concentratieverlies kon Dinxperlo vlak voor tijd de 0 van het scorebord halen. Het laatste wapenfeit kwam van de voet van Amber die de verdiende 10e treffer maakte! Op woensdag 9 maart de volgende wedstrijd in de knock-out-fase.

Al op 5 maart a.s. staat echter de topper tegen nr 2 van de competitie op het programma! Uit naar Vogido, fysiek erg sterk en makkelijk scorend, kortom een ploeg van een heel ander kaliber!

Deel dit bericht