26-10
25-10-2015: Hoeve Vooruit 2 - FC Winterswijk 8 (zon)
Afbeelding: Zondag 8 seizoen 2015-2016

Drie op een rij

FCW 8 heeft de smaak te pakken. Na twee 2-1 zeges was er vandaag meer te genieten voor het publiek: 3-4. Alhoewel... Genieten. FC Winterswijk ging mee in het hotseknots voetbal van laagvliegend Hoeve Vooruit en dat kostte de ploeg bijna punten.

Het begin van de wedstrijd was prima. FCW 8 drukte Hoeve Vooruit achteruit. Er was veel ruimte waar FC Winterswijk te gretig gebruik van wilde maken. Veelzeggend was het ook dat de twee goals in het eerste halve uur werden gescoord uit een hoekschop. Sonny schoot eerst raak en kopte vervolgens de tweede binnen. Na een half uur sloeg het om. Hoeve Vooruit scoorde en FC Winterswijk was niet bij machte de draad weer op te pakken. Gelukkig wist Marc T direct na rust de 3-1 binnen te werken en dat gaf wat lucht.

Gespeeld was het nog niet. De tegenstander deed er alles aan om terug te komen. Steeds meer speelde Hoeve vooruit. Dat werd beloond met twee goals: 3-3. Bart behoedde zijn teamgenoten voor meer tegengoals. Lang konden de oranjehemden niet genieten van de gelijkmaker. Invaller JP werkte een uitbraak beheerst af. Het werd vervolgens billenknijpen, ook vanwege de vijf minuten die Tinkie Winkie aan blessuretijd toevoegde.

Drie punten, vier goals en een heerlijk zonnetje. Een prachtige zondagmorgen dus! Volgende week op herhaling, dan in Haaksbergen om 9 uur. Vroeger wordt het dit seizoen gelukkig niet, hopelijk wel beter.

Deel dit bericht