28-03
26-03-2022 FC Winterswijk Vr1 Zat - AZSV Vr
Afbeelding: Teamfoto Silhouette

Een flitsende start tegen het altijd lastige AZSV. Al na 2 minuten scoorde Caya na goed aangeven van Britt de openingstreffer.

Na 17 minuten was het opnieuw raak. Een goed inschuivende Maxime werd door Caya in stelling gebracht en schoot overtuigend de 2-0 in.

Daarna zakte ons spelpeil terug naar een zeer matig niveau en nam AZSV het initiatief over. Het leek wel op een open huis, want AZSV kreeg alle ruimte en tijd om naar hartenlust te combineren. Binnen 10 minuten was de stand in evenwicht. De thuisploeg liep achter de feiten aan. De achterhoede wist het middenveld niet goed te bereiken, waardoor veel de lange bal werd gespeeld zonder echt gevaarlijk te worden. De ruststand toch 2-2.

Na 20 minuten in de 2e helft werd een hoekschop van AZSV ongelukkig in eigen doel gewerkt, waardoor de snelle voorsprong was omgedraaid in een achterstand. Een slotoffensief volgde, wat toch de veerkracht van FC Winterswijk aantoonde. Vlak voor tijd scoorde Caya uit een prachtige voorzet van Lisa dan toch nog de gelijkmaker.

Komende woensdag om 20:00 uur voor de Achterhoek Cup thuis tegen de talenten van AZSV 023 zullen we toch uit een ander vaatje moeten tappen om de kwartfinale te bereiken!

Deel dit bericht