28-10
26-10-2014: FC Eibergen 4 - FC Winterswijk 10 (zon)
Afbeelding: Zondag 10 seizoen 2014-2015

Afgelopen zondag ochtend mocht FCW 10 de kunstwei weer in. Voor dag en douw moest er in Eibergen gespeeld worden tegen het plaatselijke 4e.

Dat de wedstrijd voor dag en douw begon was al snel duidelijk. De scheidsrechter floot om 9:15 uur voor de aftrap en om 10:00 uur stond de ruststand van 6-1 op het scorebord. Het enige hoogtepunt van FC Winterswijk was de goal van Walter Schreur.

Nadat we in de rust een donderspeech en een paar tactische omzettingen meekregen ging het de tweede helft beter.

Na 2 minuten spelen in de tweede helft was het echter FC Eibergen dat scoorde: 7-1. Na de 7-1 en tot het eindsignaal verzuimde FC Eibergen 4 de vele kansen die het de tweede helft kreeg te verzilveren. FC Winterswijk deed dit in de tweede helft gelukkig wel. Eerst was het Domi die uit een corner van Jasper de bal kruislings tegen de touwen kopte. Daarna was het de beurt aan Joris K. die met veel frustratie en een goede dosis geluk, de bal van 20 meter in een keer uit de lucht vol in de kruising ramde. In de laatste minuut kreeg FC Winterswijk nog een penalty. Zoals het een echte spits is toevertrouwd ging Joris achter de bal staan en schoot deze rustig tegen het netje. Eindstand 7-4.

Conclusie, zo vroeg op de ochtend, zelfs met een uurtje extra slaap (of bier drinken voor de meesten) is het FCW 10 wederom niet gelukt om te winnen. Door z'n doelpunt in de eerste helft en vrijwel foutloze tweede helft als mid-mid is Walter de gelukkige geworden om in deze wedstrijd tot man of the match verkozen te worden. Volgende week wacht het net zo wisselvallig spelende Grol 8. Om 11:45 uur zal de bal aan het rollen worden gebracht op 'sportpark Jaspers'

Was getekend,
Joris Kansenmisser

Deel dit bericht