01-12
30-11-2014: Varsseveld 6 - FC Winterswijk 7 (zon)
Afbeelding: Zondag 7 seizoen 2014-2015

FC Winterswijk 7 wint weer eens
Het zevende is er weer eens in geslaagd drie punten te behalen. In een wedstrijd tegen het bijzonder irritante Varsseveld werd een nipte, verdiende overwinning behaald: 1-2.

Het advies van de KNVB om voor iedere wedstrijd 48 uur rust te nemen, nam Richard niet serieus. Hij wist met slechts enkele uurtjes rust elf man de wei in te sturen. Zij moesten het gaan doen. Deze elf hielden keurig de nul tot de rust. Achterin en helaas ook voorin.

Dat veranderde in de tweede helft. Twee prima aanvallen werden door Joey tegen het net gewerkt. Robert M en Remke legden de bal keurig voor hem neer. Niet veel later scoorde de tegenstander de aansluitingstreffer. Wat volgde was een heet kwartiertje, waarin FCW 7 verzuimde de score via de counters op te hogen en de zege veilig te stellen. Gelukkig deed de scheidsrechter dat wel, nadat hij op zijn beurt verzuimde een Varssevelder met donkerrood van het veld te sturen. Geel vond de leidsman genoeg. Slachtoffer Mark J dacht daar anders over, maar zijn mening werd niet gewaardeerd: ook geel.

Volgende week wacht koploper VVG '25. Dat belooft een lastig potje te worden, maar FC Winterswijk 7 heeft al laten zien het elke ploeg lastig te kunnen maken, dus ook VVG '25 krijgt de punten ondanks Sinterklaas niet cadeau.

Deel dit bericht