08-05
Bon Boys C1 - FC Winterswijk C1
Afbeelding: C1 seizoen 2013-2014

Afgelopen zaterdag speelde C1 de laatste competitiewedstrijd uit tegen Bon Boys uit Haaksbergen. Waar er voor FC Winterswijk niets meer op het spel stond vocht Bon Boys voor de laatste kans op klassebehoud. Bij winst zouden ze gelijk eindigen met FC Trias en De Zweef, bij elke andere uitslag zouden ze degraderen.

FC Winterswijk speelde niet haar beste wedstrijd van het seizoen maar was in de eerste helft duidelijk beter dan Bon Boys, zonder tot grote kansen te komen. Toch kwamen we halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong toen Luuk een vrije trap prima binnenschoot. In de rust kwamen Mika, Twan, Joël en Soleiman in het veld voor Igor, Luuk, Tycho en Rik. Door al deze wisselingen werd het spel er niet beter op. Het werd een zeer rommelige 2e helft waarin Bon Boys probeerde om de achterstand om te buigen naar een overwinning. En er kwamen kansen voor Bon Boys. Zo werd er in de 15e minuut terecht een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Nauwelijks 5 minuten later kreeg de thuisploeg een vrije trap op 25 meter van het doel. Gelukkig voor ons belandde de bal op de lat. In de 60e minuut de eerste behoorlijke aanval van FC Winterswijk in de tweede helft. Twan passeerde aan de rechterkant een paar spelers en legde de bal keurig terug op Nino en die schoot beheerst de 0-2 binnen. Dit was tevens de eindstand.

FC Winterswijk C1 eindigt door deze overwinning op een keurige 4e plaats met 41 punten uit 22 wedstrijden. Wij als leiding zijn tevreden met dit resultaat maar vooral met de groei die de jongens hebben doorgemaakt, want dat is toch waar we het voor doen. Ook willen we de ouders bedanken voor het rijden naar de uitwedstrijden en hun support bij de thuis- en uitwedstrijden. We eindigen dit seizoen met twee toernooien. Op 17 mei gaan we naar Borculo en op 7 en 8 juni gaan we naar een internationaal toernooi in Denekamp met overnachting. Hier hopen we het seizoen op een leuke maar vooral gezellige manier af te sluiten.

Deel dit bericht