23-09
Dinxperlo MC1 - FC Winterswijk MC1
Afbeelding: fcwinterswijk_algemeen

Zonder Anouk (blessure) en Dominique (ziek) vertrokken we richting Dinxperlo. Na de goede overwinning van vorige week waren de verwachtingen hooggespannen voor de tweede wedstrijd van het seizoen van de MC1. Tegenstander Dinxperlo was op papier niet heel sterk en had vorige week met 10-0 verloren. Tijdens de warming up merkte ik reeds op dat we niet scherp waren. Nog een laatste waarschuwing van mijn kant hielp niets, we begonnen veel te slap aan de wedstrijd waardoor we welgeteld 2 goede kansen kregen tijdens de eerste helft. Gelukkig bakte onze tegenstander er nog minder van waardoor de ruststand 0-0 was.

Na de pauze kwamen we wat sterker voor de dag, we speelden in een hoger tempo waardoor onze tegenstander alle zeilen bij moest zetten. Een grote kans voor Celine (die wel erg goed speelde) na goed doorzetten leverde helaas geen doelpunt op. Nadat we achterin man op man gingen spelen, kregen we wat meer kansen. Vijf minuten voor het einde van de wedstrijd wist Marit met een prachtige voorzet Laureen te vinden, met een bekeken schot wist ze de keeper van Dinxperlo kansloos te laten. Een slechte wedstrijd leverde op deze manier toch 3 punten op, wat op zich ook een prima prestatie is.

We staan wel gedeeld eerste wat een uitzonderlijke prestatie voor dit team is. Komende week weer lekker trainen en dan zaterdag tegen Hoeve Vooruit.

De overige meidenteams waren helaas niet zo succesvol als vorige week.
Uitslagen zaterdag 21 september:
Dinxperlo MC1 - FC Winterswijk MC1             0-1
Zelos MD1 - FC Winterswijk MD1                   4-0
FC Winterswijk MD2 - MvR MD1                    2-2
Longa '30 ME2 - FC Winterswijk ME1            15-1
FC Trias ME1 - FC Winterswijk ME2              2-10

Met vriendelijke groet,
Jeroen Fukkink

Deel dit bericht