06-09
FC Winterswijk 1 - sv Hatert
Afbeelding: 11947672_1633811636830818_5104380385656751192_n

Basisopstelling FC Winterswijk:

Niels Janssen, Kay Redeker (81' George Chamoun), Maarten Sesink, Joost Mulder, Justin de Zwart, Ralph van der Burg, Mike Leuijerink, Daniël te Winkel (75' Martijn Prinsen), Dimitri Dekker (68' Siebe te Winkel), Lenn Redeker en Kabir Sabotic.

 

Wissels: Jorrick Lammers, Özbey Genç, George Chamoun, Martijn Prinsen en Siebe te Winkel.

 

 

1e helft:

Op een winderig Sportpark Jaspers missen de telaatkomers het eerste doelpunt al als Lenn Redeker zijn eerste kans krijgt. Vanuit een steekbal van Kabir Sabotic stuitert de bal voor zijn voeten. Met een volley schiet hij de bal over de keeper in de verre hoek….1-0 en een goed begin! Na dit voorspoedige begin controleert FC Winterswijk de wedstrijd en weten beide ploegen niet tot uitgespeelde kansen te komen. Het spel speelt zich voornamelijk op het midden af en na een kleine kopbal van Kabir op rand 16 blijft het 1-0.

Kort voor rust wordt sv Hatert toch nog een beetje gevaarlijk uit een cornerbal welke in de kluts raakt en er zomaar in kan vallen. Het laatste wapenfeit is ook voor sv Hatert dat probeert uit een vrije bal in de korte hoek raak te schieten, gelukkig is keeper Niels Janssen op zijn hoede en pakt de bal in de korte hoek. Met een tussenstand van 1-0 gaan we dan ook rusten in Winterswijk.

 

2e helft:

Wanneer het fluitsignaal voor de 2e helft heeft geklonken is er wederom in de eerste minuten flink gevaar van de kant van FC Winterswijk. Mike kopt voor een bijna open goal over en ook Kabir Sabotic weet het net niet te vinden. Op dat moment kan Hatert niet in de wedstrijd komen en is de druk van FC Winterswijk overtuigend.

Het is een cornerbal van Kabir Sabotic welke de 2-0 van Lenn Redeker in gaat luiden. De bal valt bij de 2e paal en daar kan Maarten Sesink de bal terugkoppen. De oplettende spits weet zijn 2e van de middag aan te tekenen….2-0. Zo'n 5 minuten later verlaat Dimitri Dekker het veld en wordt vervangen door Siebe te Winkel. Hij heeft niet lang nodig om het derde doelpunt van de middag op het scorebord te zetten. Kabir Sabotic is de verdedigers van Hatert te slim af en weet Siebe vrij te spelen…..met een kleine solo krult Siebe de bal over de doelman van Hatert heen.

Aan de andere zijde weten de spitsen klein gevaar te stichten voor de goal van keeper Janssen, maar tot echt heel gevaarlijke momenten leidt dit gelukkig niet. Aan de andere kant kunnen de voorwaartsen de score uitbreiden maar dit lukt helaas niet.

 

Volgende week de uitwedstrijd bij Quick 1888, een oude bekende van vorig seizoen. Aftrap 14.00u op Sportpark De Dennen in Nijmegen.

Deel dit bericht