11-05
FC Winterswijk 1 (zat) - SP Eefde 1
Afbeelding: Zaterdag 1 met sponsor seizoen 2013-2014


FC Winterswijk heeft het seizoen 2013-2014 redelijk afgesloten door een 3-3 gelijkspel tegen SP Eefde.

De thuisclub begon slecht aan de wedstrijd, na 5 minuten stond het 0-2 door een vrije trap van Wardo Nengerman en een counter via Jorn Braakhekke. De eerste kans was pas in de 35e minuut. Robin te Kortschot schoot echter over. Even later had FC Winterswijk pech toen een kopbal van Quinten Wiggers net over ging. Na 38 minuten wist Tom Prinsen de achterstand te verkleinen door een vrije trap te benutten: 1-2

Na de hervatting wilde de ploeg van Jan Knuivers meer, diezelfde Knuivers werd overigen al na 17 minuten naar de tribune verwezen door de pietluttige scheids Dhr. Hoogerwaard uit Enschede.
In de 58e minuut werd Quinten Wiggers onderuitgehaald door de doelmen van Eefde. De toegekende strafschop werd echter gemist door André Geurkink. Een paar minuten later maakte diezelfde André zijn misser weer goed door een aanval bekwaam af te ronden: 2-2. De thuisclub probeerde door te drukken maar ging weer in de fout. Jorn Braakhekke profiteerde: 2-3. In de 85e minuut scoorde Michel Overbeek op fraaie wijze de 3-3. In de blessuretijd kregen beide theams nog een prima kans om de overwinning te behalen, maar het bleef bij een terechte puntenverdeling.

Deel dit bericht