10-02
FC Winterswijk 8 (zon) - RKZVC 4
Afbeelding: Zondag 8 seizoen 2013-2014

FC Winterswijk 8 staat weer met beide benen op de grond.

Op 9 februari 2014, een erg winderige zondagochtend, speelden de mannen van de door afwezigheid schitterende Paul Nakken hun eerste competitiewedstrijd van 2014. Johan nam de honneurs waar.

In de eerste helft was RKZVC verreweg de betere ploeg, en kwam dan ook terecht op een 0-1, 0-2 en een 0-3 voorsprong. De ploeg uit Zieuwent was feller, slimmer en simpelweg beter. FC Winterswijk 8 probeerde er wel wat tegenover te stellen maar het kwam niet verder dan een terecht afkeurde goal van Joris en een slap rollertje van Jordi.

In de tweede helft had FC Winterswijk 8 de wind in de rug, helaas werd het spel er niet beter van. Een corner van RKZVC werd redelijk weggewerkt, (Bo)Jan gaf een splijtende dieptepass op Joey die (met wat geluk) 3 man voorbij speelde en uiteindelijk de bal langs de keeper speelde: 1-3. Na de 1-3 gingen we vol op de aanval spelen, we creëerden helaas vrijwel niks en RKZVC counterde effectief door de 1-4 en de 1-5 binnen te schieten. Een paar minuutjes voor tijd maakte Tom Kolenbrander nog de 2-5 en daarmee stond de eindstand op het bord.

Conclusie: zwak, slecht en dramatisch zijn vanuit Winterswijks oogpunt de enige juiste woorden. Paul liet z'n jongens in de steek. Voor de nominatie van man of the match hebben vandaag weer 2 en zij verdienen hem ook beide, Arnold Jolink en Johan Oonk voor het feit dat ze het 90 minuten volgehouden hebben met ons.

Volgende week spelen we uit in Hengelo (Gld), tegen Pax 6.

Deel dit bericht