22-09
FC Winterswijk 9 (zon) - KSH 3
Afbeelding: fcwinterswijk_algemeen

Dubbele cijfers voor koploper FC Winterswijk 9

FC Winterswijk 9 heeft de prima seizoenstart van vorige week in het tweede competitieduel een goed gevolg gegeven. KSH 3 werd op Jaspers met dubbele cijfers huiswaarts gestuurd: 11-0. Daarmee zorgden ‘de boys van FC Winterswijk 9’ voor een primeur. Het is de eerste seniorenploeg die de dubbele cijfers haalt.

Vanaf het begin was deze zondagmorgen duidelijk welke ploeg dit onderonsje zou winnen. Het was wachten op doelpunten en dat duurde niet lang. Marc Toebes wist met twee treffers FC Winterswijk 9 snel op een comfortabele voorsprong te zetten. Robert Berenschot wist daarna met onder meer een afstandschot de score uit te bouwen naar 4-0. Kort voor rust scoorde ook Remke Heinen nog tweemaal, waardoor bij rust de wedstrijd al lang was gelopen: 6-0. De lat stond bovendien een goal van FC Winterswijk en KSH in de weg.

Na rust wilde FC Winterswijk de score zo ver mogelijk uitbouwen. Dat verliep moeizaam en het duurde tot een kwartier voor tijd voordat een van de mogelijkheden eindelijk werd benut. Jeroen Dimmendaal wist de score in de tweede helft te openen. Daarna ging het snel en werd de ‘heilige tien’ gehaald door goals van Robert Mol en Dennis van den Berg (2). Het scorebord was niet bestand tegen het Winterswijkse doelpuntengeweld en gaf als score geen 10-0, maar 0-0 aan. Reden genoeg voor Leon ter Maat om die hatelijke nul opnieuw van het scorebord af te halen en ook een doelpuntje mee te pakken: 11-0.

Na winst op FC Winterswijk 10 en KSH 3 staat volgende week het uitduel op het programma tegen het ook nog ongeslagen Longa ’30 9. De aftrap in Lichtenvoorde is om 11.30 uur.

Deel dit bericht