08-04
FC Winterswijk 9 (zon) - KSV 4
Afbeelding: Zondag 9 seizoen 2013-2014
FC Winterswijk 9 doet zijn plicht: 6-0

Na het memorabele feest van vorige week heeft het negende gewoon weer weten te winnen. Hekkensluiter KSV was kansloos op Jaspers: 6-0. Sommigen dachten nog steeds dat we nu pas echt kampioen zouden zijn. De 1 april grap bezorgt ons nu al bijna een week lol.

De tegenstander begon met het uitreiken van bloemen. Voor ons reden om ze te sparen en er vandaag maximaal 6 te maken. Het doel van de tegenstander voor vandaag was duidelijk: minimaal 1 keer op goal schieten. Dat lukte. Sterker nog, Laurens verkeek zich totaal op het schot en had het geluk aan zijn zijde dat de bal over ging. Op dat ene momentje na was het alleen FC Winterswijk dat kon voetballen. Veel kansen werden gecreëerd en veel te veel kansen werden gemist. Gelukkig wist Jip de nul van het scorebord te knallen. Net voor rust scoorde ook de andere Jansen, uiteraard vanuit een hoekschop, al had Mark daar wel drie kansen voor nodig. Gelegenheidsspits Mark W wist de harten van de technische staf niet te stelen: zijn optreden werd niet met een doelpunt bekroond. Ook was er positief nieuws. Dimmy had indruk gemaakt met zijn optreden in de eerste helft en werd nog tijdens de rust getransfereerd naar FC Winterswijk 14. We moeten het nog verifiëren bij de KNVB, maar waarschijnlijk is hier sprake van een primeur. Hierdoor werden Jeroen en Harry herenigd.

In de tweede helft werd FC Winterswijk slordiger, maar liep het wel uit naar een ruime overwinning. Roy werkte beheerst af, Koen zag de doelman blunderen, Rick scoorde weer eens per ongeluk (nu gelukkig wel in het goede doel) en Bart had de eer een penalty binnen te mogen schieten. Marc T scoorde vandaag niet, hij was verhuurd en stond vandaag niet bij ons, maar op een ander veld kansen te missen.

Volgende week de topper tegen Longa '30, dat overigens verloor. Gat is nu 16 punten, met een wedstrijd tegoed. Spannend, hè?
Deel dit bericht