12-03
FC Winterswijk C1 - AZSV C1
Afbeelding: C1 seizoen 2013-2014

Afgelopen zaterdag speelde een gehavend C1 de thuiswedstrijd tegen AZSV C1. Op papier was dit de topper, maar helaas werd het dit niet. De C1 miste hiervoor teveel spelers: Mika (blessure), Nino (geschorst), Igor en Soleiman (vakantie). En tot overmaat van ramp viel aanvoerder Twan na een kwartier uit met een enkelblessure en moest Joël vlak na rust het veld verlaten met een ribblessure.

In de derde minuut kwam AZSV al op een 0-1 voorsprong toen Luuk een schot zodanig van richting veranderde dat Walter kansloos was. Na ongeveer 10 minuten kwam de C1 wat beter in de wedstrijd en kreeg via Pieter een grote kans op de 1-1, maar helaas bracht de keeper van AZSV prima redding. Na een kwartier moest Twan het veld verlaten en voor hem kwam Mathijs (van de C2) in het veld. AZSV bleef de betere ploeg en kwam vlak voor rust op 0-2 toen Rob een schot zodanig van richting veranderde dat Walter wederom kansloos was.

Meteen na rust moest Joël het veld verlaten en voor hem kwam Sietse (van de C2) in het veld. Vlak hierna kreeg Rik een kans om de spanning weer terug te brengen, maar helaas ging zijn schot net langs de verkeerde kant van de paal. Halverwege de tweede helft kwam AZSV na een mooie aanval op een 0-3 voorsprong. Vlak voor tijd scoorde Rik, na goed doorzetten, de 1-3. Maar het slotakkoord was voor AZSV: 1-4.

Een compliment aan de jongens voor hun uitstekende inzet en dat ze hebben gewerkt tot het laatste eindsignaal voor een goed resultaat. Door de uitslagen in de andere wedstrijden blijven we bovenin meedoen. Aanstaande zaterdag gaan we op bezoek bij NEO, dat qua verliespunten gelijk staat met AZSV.

Deel dit bericht