03-12
FC Winterswijk C1 - Bon Boys C1
Afbeelding: C1 seizoen 2013-2014

Afgelopen zaterdag speelde de C1 een thuiswedstrijd tegen Bon Boys C1 uit Haaksbergen. Het moest het vandaag doen zonder Mika (mee met de B1) en Bjarne (ziek).

Vanaf de eerste minuut was het de C1 die de bovenliggende partij was en geen enkele moeite had met Bon Boys. Dit resulteerde in de 9e minuut in de 1-0 voorsprong. Een vrije trap van Luuk viel achter de verdediging van Bon Boys voor de voeten van Rik en hij had geen moeite om te scoren. In de 15e minuut onderschepte Luuk een bal, gaf een uitstekende pass op Rik en die haalde van 20 meter verwoestend uit en liet de keeper kansloos: 2-0. Bon Boys kon hier helemaal niets tegenover zetten. In de 24e minuut kreeg de C1 een penalty, een voorzet van Rik kwam op de arm van een de verdedigers en de scheidsrechter kon niets anders dan de bal op de stip te leggen. De penalty werd feilloos benut door Luuk 3-0. Dit was tevens de ruststand.

In de rust kwam Max in het veld voor Soleiman. Meteen na rust stond de 4-0 al op het scorebord. Na een snelle aanval kwam de bal voor de voeten van Nino en die plaatste de bal keurig in de kruising. Hierna kwam Rob in het veld voor Igor. De C1 bleef doorgaan met aanvallen maar was onnauwkeurig in de afwerking. Zo kwam Pieter 2x alleen voor de keeper maar wist helaas niet te scoren. Ook Rik kreeg nog een kans na een mooie aanval, maar helaas verdween zijn schot naast het doel. De wedstrijd werd er niet beter op, Bon boys kon niet beter en FC Winterswijk probeerde het wel, maar de nauwkeurig verdween uit het elftal. In de laatste minuut was het Rik die de eindstand op 5-0 bepaalde. Zijn schot van 20 meter verdween, met hulp van de keeper, in het doel.

Zo behaalde de C1 een makkelijke overwinning op Bon Boys. Door deze overwinning is de C1 opgeklommen naar de 4e plaats met 4 punten achterstand op de koploper. Aanstaande zaterdag spelen we de laatste wedstrijd voor de winterstop. We ontvangen thuis De Zweef. De uitwedstrijd werd destijds gewonnen met 6-3. Bij winst blijven we bovenin meedraaien. Aanvang van de wedstrijd is om 12.30 uur.

Deel dit bericht