07-09
FC Winterswijk D3D ongeslagen door in de beker
Afbeelding: D3D seizoen 2015-2016

Tegen 3 goeie tegenstanders wist FC Winterswijk D3 zich toch redelijk makkelijk te plaatsen voor de volgende bekerronde.

De eerste wedstrijd was uit tegen de D2 van Victoria ’28 uit Enschede. Hierin konden we al zien dat er dit jaar veel voetbal in de D3 zit. Bijna alle doelpunten waren prachtige aanvallen via de zijkanten. Eindstand 0-5.

Onze 2e bekerwedstrijd was tegen Grol D3, die we ook in de competitie tegenkomen. Ook in deze wedstrijd werd er weer goed gevoetbald, en konden we elkaar nog beter vinden dan in de eerste wedstrijd. Grol was een goede tegenstander. Het belangrijkste is dat we wedstrijd voor wedstrijd bepaalde voetbalvormen erin krijgen. Dat ging deze week al redelijk goed. Uitslag 3-1.

De 3e en laatste poulewedstrijd was thuis tegen HSC '21 D2. Een belangrijke wedstrijd, want ook HSC had beide wedstrijden gewonnen en ook nog met een beter doelgemiddelde. Dus als je verder wilt komen………..MOET je winnen!!!!!  Vanaf de eerste minuut waren onze mannen superscherp, we voetbalden nu niet alleen goed maar waren ook scherp in de duels. Dit resulteerde in een meer dan terechte 3-0 eindstand.

Met  11 doelpunten voor en 1 tegen kunnen we ons de terechte Poulewinnaar noemen, en nu maar afwachten wie de volgende beker-tegenstander is.

Deze mooie groep voetballers worden getraind door 4 goeie en enthousiaste trainers uit de selectie van FC Winterswijk zondag 1 & 2 : Ruben Beijers, Rutger Weekhout, Bram Tomesen en Daniël te Winkel.

De selectie van D3:
Goal: Mark Geurink
Verdediging: Jonathan Memelink, Bram Schurink, Mathijs Hijink, Mathijs Antvelink, Tom Raedeman
Middenveld: Noah Pietersz, Maurice ten Damme, Floris Kraan, Sem de Vries
Aanval: Max Bruntink, Sem Wallman, Twan Berg, Jeroen Raedeman, Cas te Kortschot

Deze week weer lekker trainen en zaterdag mogen we naar Varsseveld D2 om onze eerste competitiewedstrijd te voetballen. Eens kijken of we deze goede lijn door kunnen zetten!!!!!

Deel dit bericht