08-09
FC Winterswijk E3 - FC Trias E3
Afbeelding: fcwinterswijk_algemeen

Johnny heeft mij gevraagd om geregeld een wedstrijdverslag te maken (van de wedstrijden die ik gezien heb uiteraard). Met alle plezier wil ik dat doen. Te beginnen vandaag tegen Trias E3, een bekerwedstrijd. De eerste wedstrijd waarin onze E3 (volgens mij) compleet was en de ‘poppetjes’ op de juiste plek gezet of gezocht moesten worden. Wie past het beste op welke positie? Gelukkig ging dat Johnny prima af.

De wedstrijd zelf ging op en neer, een mooie wedstrijd om als toeschouwer te bekijken. Beide teams waren aan elkaar gewaagd. Zowel in de achterhoede als voorhoede van beide teams viel genoeg te beleven en er was actie volop! Jesse was dicht bij de openingsgoal. Zijn schot was zo hard op de lat dat het doel bijna achterover viel. Door een knappe goal van de Trias ‘superspits’ (die overigens vrijwel de gehele wedstrijd onschadelijk werd gemaakt door "pitbull" Milan) gingen we rusten met een 1-0 achterstand.

Gelukkig maakte Tim er in de tweede helft al vrij snel 1-1 van, waarna hij ook voor de 2-1 voorsprong tekende! Ondanks deze voorsprong bleef het opletten geblazen voor de individueel sterke Triasspelers. Zowel achterin, op het middenveld als voorin werd met veel inzet gespeeld en regelmatig was er mooi samenspel te zien. Echt knap, als je beseft dat dit team nog maar zo kort bij elkaar is! Jip maakte er 3-1 van, zodat we even op adem konden komen. Door een tegengoal van Trias werd het toch nog spannend, maar gelukkig kon wederom Jip er, na een mooie aanval en voorbereidend werk, 4-2 van maken. Dit gaven we niet meer weg en zo werd deze bekerwedstrijd met een klinkende overwinning afgesloten. Jammer genoeg moest Floris met een voet-blessure uitvallen. Hopelijk herstel je weer snel, Floris!

Als supporter was het geweldig om te zien hoe al onze jongens volop inzet hebben getoond (ook bij de tegenpartij trouwens). Dat belooft nog wat deze competitie!
Johnny en E3, heel veel succes gewenst. Wij zullen jullie flink aanmoedigen!

Groet,
André Grevers.

Deel dit bericht