04-11
FC Winterswijk E3 - Ruurlo E2
Afbeelding: E3 seizoen 2013-2014

Beste FC Winterswijk E3-fans, vanmorgen konden we na de wedstrijd concluderen: net geen loon naar werken… In het nieuwe complex van FC Winterswijk mochten de jongens zich voor het eerst omkleden in de nieuwe kleedkamer, wauw!

Dan de wedstrijd:
Tegen Ruurlo waren onze jongens duidelijk de bovenliggende partij, al leek het er lange tijd op dat zich dat niet in doelpunten zou uitbetalen. Met regelmatig goed combinatiespel werden onze voorhoedespelers in stelling gebracht, wat het nodige gevaar met zich meebracht voor de tegenpartij, alleen ontbrak het ons aan dat beetje geluk in de afronding en stuitten we bovendien keer op keer op een uitstekende Ruurlo-doelman. Onze achterhoede verdedigde, zoals altijd, fanatiek en gaf vrijwel geen kansen weg. In de eerste helft moest Mark éénmaal reddend optreden en deed dat uitstekend.

De tweede helft liet hetzelfde beeld zien: veel aanvallen, druk op het doel van Ruurlo, alleen (nog) geen doelpunt. Halverwege de tweede helft pikte Jip een afgeslagen cornerbal (waar we er veel van hadden) op en na een mannetje gepasseerd te hebben, gaf hij de bal op maat voor aan Lyon die knap binnenschoot: 1-0! Een bevrijdende voorsprong, loon naar werken, want de jongens toonden enorm veel inzet! Een paar minuten voor tijd echter brak Ruurlo toch een keer door onze solide defensie heen en na enkele heldhaftige reddingen van Mark kon hij toch niet voorkomen dat Ruurlo de gelijkmaker kon scoren: 1-1. De resterende slotminuten waren voor ons niet voldoende om er een winnende treffer uit te slepen. Enigszins teleurgesteld hoorden we het laatste fluitsignaal aan. Wel hebben we gezien dat iedereen weer voor de volle 100% inzet en strijd heeft geleverd en da’s een groot compliment waard!

Groet!
André.

Deel dit bericht