16-12
FC Winterswijk MC1 - FC Trias MC1
Afbeelding: MC1 seizoen 2013-2014

De meiden van de MC1 speelden de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie tegen de meiden van FC Trias. Veel meiden kennen elkaar zodat er veel druk op stond. Al weken werd er uitgekeken naar deze wedstrijd. Na de uitstekende overwinning van vorige week op nummer 4 Varsseveld waren de verwachtingen hoog gespannen, wie mocht zich het beste meiden C-team van Winterswijk noemen. Door omstandigheden kon ik zelf het begin van de wedstrijd niet mee maken, maar ik heb via via genoeg vernomen.

FC Winterswijk begon veel te slap aan de wedstrijd met een aantal verdedigende fouten, die de laatste weken helaas vaker plaatsvinden in de eerste minuten van de wedstrijd. Geen goede voorbereiding of concentratiegebrek, het maakt niet uit maar na 10 minuten was het al 0-2 voor FC Trias, en de wedstrijd eigenlijk al verloren. Hierna kwamen onze meiden wel beter in de wedstrijd wat enkele kleine kansjes opleverde.

De tweede helft hetzelfde spelbeeld. Naomi schoot nog een keer knap op doel, maar de keepster van FC Trias redde knap. Maar ook doelvrouwe Sharon moest een aantal keren reddend optreden, wat ze overigens uitstekend deed. Al met al een verdiende overwinning voor FC Trias, dat zich voorlopig kampioen van Winterswijk mag noemen.

Al met al hebben we een redelijke najaarscompetitie gedraaid met 3 overwinningen, 3 gelijke spelen en 5 nederlagen met de doelcijfers 11 voor en 16 tegen zijn we als negende geëindigd.
Na de winterstop zal het team opgesplitst worden in een meiden B team en een meiden C team. Meiden veel succes.

Hiermede wil ik graag Charley Immens en Henk Graaskamp bedanken die mij de afgelopen twee zaterdagen uitstekend hebben vervangen.

Deel dit bericht