30-09
Grol VR1 - FC Winterswijk VR1 (zon)
Afbeelding: Grol - Fc Winterswijk 29-09-2013

Op 29 september stond de eerste competitiewedstrijd op het programma. Na 2 bekerwedstrijden waren we toe aan de competitie. Grol had de eerste 2 competitiewedstrijden verloren dus hier moest wat te halen vallen.

Om half 10 trapten we af in Groenlo. FC Winterswijk begon goed en speelde veel op de helft van de tegenstander. Het was dan ook wachten op de 0-1. Toch was het vaak nèt niet en was het voorin te druk. Na verschillende kansen voor Sibel, Anchell en Silvette kwamen we na een halfuur op voorsprong. Na een goede voorzet vanaf de rechterkant kon Sibel inschieten. Met Sanne rechts voorin hadden we veel snelheid, waardoor het 10 minuten later 0-2 werd na een mooie aanval van achteruit. Dit was ook de ruststand.

Iedereen was er van overtuigd dat we deze wedstrijd makkelijk konden winnen en meer moesten scoren, dus met die gedachte gingen we ook de 2e helft in. Ook was de opdracht om voorin de ruimte te houden. In de 2e helft werd er gewisseld en kwamen Jolanda en Lotte er in. We waren nog geen 5 minuten aan het voetballen of de 0-3 lag in het net. Dit keer schoot Jolanda raak. Grol bood weinig tegenstand, waardoor we makkelijker konden voetballen. 20 minuten na rust was het Silvette die raak schoot. Snel daarna was het weer Jolanda na een mooie aanval door het midden. Met nog een kwartiertje te spelen konden de zusjes van Workum elkaar goed vinden en na een mooie combinatie werd het 0-6, weer door Silvette. Tot slot maakte Grol nog een eigen doelpunt. Met een 0-7 overwinning konden de dames met een goed gevoel richting Winterswijk. Op naar volgende week, thuis tegen de koploper MvR.

Deel dit bericht