03-12
Halle 2 - FC Winterswijk 8 (zon)
Afbeelding: Zondag 8 seizoen 2013-2014

Kratje bier is binnen! Alleen nog 'ff' kampioen worden...
Voorafgaand aan dit seizoen werd ons door Jorn Konings een kratje bier beloofd als we kampioen zouden worden. Hij stelde daarbij de eis dat Robbin van Arkel zou moeten scoren.

Vandaag ging FC Winterswijk 8 op bezoek in Halle bij het plaatselijke 2e.

Doordat ik eerst met het 7e (2-6 winst!) mee mocht spelen heb ik de eerste 20/25 minuten van de wedstrijd gemist. Ik heb van horen zeggen dat Tom K. 2 x had moeten scoren en Jasper ook. Net voordat ik de kleedkamer uitkwam hoorde ik gejuich.. Dit betekende helaas een 1-0 achterstand voor FC Winterswijk 8. Nog geen minuut later besloot Domi van een metertje of 30 eens keihard uit te halen. De keeper liet de bal los, Tom K. was er als eerste bij en prikte de 1-1 binnen! Een paar minuten later was Tom K. de aangever, na een goede actie van Jasper kwam de bal bij Tom die op de achterlijn op fantastische wijze z'n man voorbijspeelde en het balletje breed legde op Robbin van Arkel die daarmee zijn eerste goal maakte. Vlak voor rust maakt de verschrikkelijk zwak spelende Dennie al zijn fouten op schitterende wijze goed door een bal in een keer uit de lucht in de kruising te rammen: 1-3! Direct daarop kreeg Dennie ook zijn publiekswissel...

In de tweede helft begon Halle wat sterker maar hun hoop op de 2-3 werd na een minuut of 10 door Jordi definitief weggenomen. Hij kapte en draaide, nog een keer kappen en tot slot nog maar eens om de bal vervolgens met links in de korte hoek te rammen: 1-4! In de 5 volgende minuten kreeg RVA 2 300% kansen die hij beide op fantastische wijze om zeep hielp. Een kwartier voor tijd stuurde Jordi Joey diep. De bal stuiterde en op z'n El Hamdaoui's nam hij de bal in een keer uit de lucht en lobde de bal in de goal: 1-5! 5 minuten voor tijd nam Jordi slim snel een vrije bal waarmee Tom K. 1 op 1 kwam, hij bleef sociaal en gaf de bal breed op Jan die zo ook zijn doelpuntje mee mocht pikken: 1-6!

Conclusie: door de inhaalronde van vorige week staan we nu gedeeld eerste, en op doelsaldo 2de. KSV heeft namelijk een voordeel ten opzichte van ons +1... Man of the match, dat waren er vandaag 2. Robbin van Arkel met zijn doelpunt. En vlaggert Arnold voor wederom een foutloze wedstrijd.

Volgende week speelt FC Winterswijk 8 de laatste wedstrijd voor de winterstop. Marienveld 2 komt op bezoek bij de mannen van 'Ome Louis' Nakken. Om kwart voor 12 wordt er afgetrapt op sportpark Jaspers! Tot dan!

Was getekend,
Joris Kansenmisser

Deel dit bericht