03-11
KSV 4 - FC Winterswijk 9 (zon)
Afbeelding: Zondag 9 seizoen 2013-2014

In de Eredivisie verkijkt een koploper zich dit seizoen meer dan eens op een laag geklasseerd elftal, in de zesde klasse is dat niet het geval. FC Winterswijk 9 wint het zesde duel op rij en voert nog altijd trots de ranglijst aan. In Vragender werd het zondagmorgen 0-5 in het voordeel van de FC Winterswijkers.

Vanaf het begin was duidelijk welke partij de betere was. Onder leiding van een prima fluitende arbiter had FC Winterswijk continu de bal, maar tot veel doelpunten kwam het niet. De rust werd bereikt met een 0-1 voorsprong na een doelpunt van Marc Toebes. Na de rust ging FC Winterswijk door en had het opnieuw het betere van het spel. De middenvelders heersten op het middenveld en het sportieve KSV kwam er niet aan te pas. Een speler van KSV moest er echter aan te pas komen om de score te verdubbelen, zo sportief was de tegenstander dus! Daarna ging het ook snel en wist FC Winterswijk binnen enkele minuten de marge uit te breiden tot 5. Marc Toebes scoorde zijn tweede, zoals ie ieder duel tot dusver al doet, en de opnieuw ingevallen Remke Heinen wist tweemaal het net te vinden. Als de aanvallers zuiniger om waren gegaan met de kansen, had het negende voor de tweede maal het seizoen de dubbele cijfers gehaald.

Een bijzonder dankwoord gaat uit naar gastspeler Mick. Hij viel prima in en had met een assist ook een direct aandeel bij een van de goals. Coach Laurens, die vandaag het doel verdedigde, hield zijn doel schoon en daaruit blijkt dus wel dat hij goed heeft opgelet hoe Bart dit seizoen staat te keepen. Ook de verdediging had hier natuurlijk een belangrijk aandeel in. Eigenlijk wel héél belangrijk. Gelegenheidscoach Jeffrey wisselde op éxact het juiste moment en was daarmee betrokken bij alle goals.

Doelpuntenmakers: Marc Toebes (2), Remke Heinen (2), eigen goal KSV.

Deel dit bericht