01-04
Marienveld 2 - FC Winterswijk 8 (zon)
Afbeelding: Zondag 8 seizoen 2013-2014

Dramatisch spel levert opnieuw 3 punten op

Afgelopen zondag nam de trots van FC Winterswijk het op tegen het altijd lastige Marienveld 2. Om 10 uur werd er afgetrapt in Marienveld, de wedstrijd was vanaf minuut één saai, slecht en dramatisch. Wederom een wedstrijd waarbij we Arnold, Paul en Johan moeten bedanken voor het feit dat ze het de hele wedstrijd vol hebben gehouden om te blijven kijken.

In de eerste helft golfde het spel op en neer. Een gele kaart voor Marienveld, 2 minuten later een gele kaart voor FC Winterswijk. Toch namen de mannen van P. Nakken een voorsprong. Een goede vrije trap van Jordi kwam bij Joey terecht, hij legde het balletje terug op Lars en die maakte zijn eerste van het seizoen en daarmee de 0-1. Niet veel later kwam ook de 0-2 op het scorebord. Een goede voorzet van Jasper kwam voor de goal en Tom K werkte deze op schitterende wijze binnen! Kort voor rust kreeg Marienveld een strafschop (na een ontzettend domme overtreding van Jordi) en maakte de 1-2.

De tweede helft was zo mogelijk nog veel slechter van Winterswijkse zijde. Marienveld daarentegen begon feller en scherper aan de tweede helft, en dat resulteerde dan ook in de 2-2. Hierna herpakten we ons iets en kwamen we via goals van Dominiek (die een corner van Jasper binnenkopte) en Jordi (die de bal na een pass van Tom bekeken binnenschoot) ook op een 2-4 voorsprong. Vijf minuten voor tijd zette Marienveld de 3-4 eindstand op het scorebord.

Conclusie, we staan nog steeds 2e op 3 punten achterstand en een wedstrijd minder gespeeld. Jasper is man of the match. Maar willen we nog kampioen worden dan zal het spel echt anders moeten want op deze manier gaat het vanzelf fout.
Aanstaande zondag gaan we op bezoek bij het 4e van Ruurlo. De supportersbussen zullen om half 11 vertrekken vanaf 'Sportpark Jaspers'.

Ook willen wij het 9e van harte feliciteren met hun kampioenschap!

Was getekend,
Joris Kansenmisser

Deel dit bericht