24-09
RKZVC 4 - FC Winterswijk 8 (zon)
Afbeelding: fcwinterswijk_algemeen

Verdwaalde voorzet hervat kampioenskoers FC Winterswijk 8!

Zondagmorgen om kwart over 11 stond de wedstrijd RKZVC 4 - FC Winterswijk 8 op het programma. Dit was de 2de competitie wedstrijd voor FC Winterswijk 8. Na de onterechte nederlaag van vorige week ging FC Winterswijk vandaag op zoek naar de eerste 3 punten van het seizoen.

FC Winterswijk begon wederom erg sterk aan de wedstrijd vanaf minuut 1 werd er goed druk gezet. Er werden een paar halve kansen gecreëerd en na een minuut of 14 was de eerste 100% kans direct raak, in tegenstelling tot vorige week. Na een goed verzorgde aanval kwam Jorrit door en combineerde goed met Jordi. Na 2 halve kaatsen kwam de bal voor de voeten van Joris, die zowaar weer eens scoorde. Verder gebeurde er in de eerste helft weinig noemenswaardigs.

Ook in de 2e helft was FC Winterswijk heer en meester, de tegenstander kreeg 1 lullig kansje en dat was het. FC Winterswijk had echter een paar schoonheden van aanvallen. Zo speelden Jordi en Joey met z'n tweëen een keer de halve achterhoede zoek en het resultaat was een prachtige redding van de keeper die het schot van Joris tegenhield. Een paar minuten later zetten Jordi wederom Joey vrij voor de goal, maar helaas kopte Joris op de buitenkant van de paal. Maar 5 minuten later onderschepte Rob goed een aanval en gaf de bal mee aan Tommy, die een geweldige voorzet in huis had. Zijn voorzet was zo goed dat niemand de kans kreeg om hem aan te raken waardoor de 2-0 een feit was! Na de wedstrijd concludeerde Tommy dat dat extra uurtje slaap hem goed had gedaan en dat hij voortaan elke week 10 euro betaalt en dan gewoon wat later komt.

Conclusie: hij kwam niet voor in het verslag maar dat betekent niet dat hij niet meedeed. Aanvoerder Bas speelde een puike pot en is daarom Man of the Match!
Trainer Paul heeft het team weer goed op de rit en de weg naar het kampioenschap ligt weer volledig open!
Volgende week is er speciaal voor onze fans een fotosessie voorafgaand aan de topper tegen Pax 6. Deze wedstrijd begint om kwart voor 12 en zal plaatsvinden op veld 2 bij Sportpark De Morge.. Sportpark Jaspers!

Was getekend,
Joris Kansenmisser

Deel dit bericht