08-04
Ruurlo 4 - FC Winterswijk 8 (zon)
Afbeelding: Zondag 8 seizoen 2013-2014

FC Winterswijk 8 hoopt op misstap Longa '30 7

Afgelopen zondag moest FC Winterswijk 8 het opnemen tegen Ruurlo 4. Het veld was op z'n zachtst gezegd niet al te best, maar dat mag natuurlijk geen excuus zijn voor het puntenverlies dat werd geleden.

Het spel van de Winterswijkse formatie was stukken beter dan de voorgaande wedstrijden, alleen resulteerde dat helaas in weinig doelpunten. Er werd hard gewerkt en iedereen deed redelijk zijn best om de 3 punten over de streep te trekken. Zelfs Johan, langs de lijn tijdens het vlaggen, ging 2 keer onderuit en had het aan de stok met de scheidsrechter. Ook dit mocht niet baten.

Vanaf het eerste fluitsignaal golfde het spel op en neer, met mogelijkheden voor beide elftallen. Het was Ruurlo dat als eerste het net wist te vinden na een slippertje van gelegenheidskeeper Dennie. Na deze tegentreffer gingen we op zoek naar de aansluitingstreffer, deze werd ook gevonden maar helaas veel en veel te laat. In de 89e minuut was het Dominiek, die een variant via de kluts binnenliep. Tussen beide doelpunten door kreeg FC Winterswijk een paar goede kansen. Ook Ruurlo kreeg een paar goede kansen, maar beide teams waren niet in staat om de mogelijkheden te verzilveren. Zo werd het dus 1-1.

Conclusie:
Eindelijk weer een wedstrijd waar er gestreden werd door de mannen van P. Nakken, maar helaas was dat niet genoeg. Longa '30 deed wel wat het moest doen en won zijn wedstrijd met 5-0. FC Winterswijk staat nu 5 punten achter met een wedstrijd minder. Als Longa '30 zo lief is om 1 keer te verliezen en de mannen van FC Winterswijk winnen alles, zijn we gewoon kampioen! Rick Peters is man of the match geworden, omdat hij voorop ging in de strijd en het hardst van iedereen gewerkt heeft.

Was getekend,
Joris Kansenmisser

Deel dit bericht