19-11
SP Lochem C1 - FC Winterswijk C1
Afbeelding: C1 seizoen 2013-2014

Afgelopen zaterdag speelde de C1 de uitwedstrijd tegen SP Lochem C1. Het werd een wedstrijd met 2 gezichten die eindigde in een 2-2 gelijkspel.

De C1 begon sterk aan de wedstrijd tegen het fysiek sterke Lochem. We lieten de bal snel rond gaan en konden zo uit de duels blijven. Dit resulteerde al in de 7e minuut in een 0-1 voorsprong. Rob stuurde met een prachtige pass Mika de diepte in, en deze gaf een prima bal op Bjarne. Die zag dat Rik er beter voorstond en gaf de bal keurig af naar Rik die de 0-1 binnenschoot. Ook hierna bleef de C1 prima voetballen en kreeg het ook een aantal kansen om de 0-2 te maken. Zo speelde Mika zich prima vrij maar schoot hij tegen de keeper op, en even later een prima aanval over de rechterkant waarbij Mika werd vrijgespeeld maar helaas ging zijn schot net naast. Lochem kon hier in de eerste helft niets tegenover zetten. De achterhoede, onder leiding van Luuk, en het middenveld, onder leiding van Lars, waren de baas over de tegenstanders. Zo werd de rust bereikt met een magere 0-1 voorsprong.

In de rust werd er aangegeven dat we weer scherp moesten beginnen om Lochem niet in de wedstrijd te laten komen. Maar helaas, na 30 seconden stond er al 1-1 op het scorebord. Een enorm misverstand in de verdediging werd door de spits van Lochem afgestraft. Hierna was de C1 de controle over de wedstrijd kwijt, we konden niet meer uit de duels blijven en Lochem werd steeds sterker en kreeg ook enkele kansen. Maar gelukkig waren ook zij niet sterk in de afronding. Compleet onverwachts kwamen we in de 63e minuut weer op voorsprong. Nino liep door op de keeper en die schoot de bal tegen Nino op waarna de bal over de lijn rolde 1-2. Maar de vreugde was maar van korte duur. Direct na de aftrap werd er dom balverlies geleden en kon de rechtsbuiten doorlopen op Walter. Hij scoorde beheerst de 2-2. Dit was ook de uitslag.

Op basis van de eerste helft hebben we 2 punten laten liggen maar op basis van de tweede helft een terechte uitslag. We hadden het ons vandaag een stuk makkelijker kunnen maken als we voorin wat scherper waren geweest in de afronding en achterin minder fouten maken, want we geven de doelpunten wel erg makkelijk weg. Als we willen blijven meedoen om de bovenste plaatsen moeten we hier aan gaan werken. Aanstaande zaterdag zijn we vrij en op 30 november spelen we thuis tegen Bon Boys.

Deel dit bericht