22-09
SVBV E1 - FC Winterswijk E3
Afbeelding: fcwinterswijk_algemeen

Op naar Barchem!
Weliswaar is een prachtige accommodatie zoals FC Winterswijk bijna in gebruik gaat nemen geweldig, toch heeft een klein maar fijn complex als dat van Barchem ook wel wat, hoor! Jammer dat Floris niet mee kon doen, wegens ziekte. Hopelijk ben je er de volgende keer weer bij!

De eerste 5 minuten was het aftasten en leken beide teams aardig tegen elkaar opgewassen. Toch was ons veldspel beter verzorgd en na een mooie diepe voorzet van Jesse en goed loopwerk van Tim kon de laatste de 0-1 aantekenen! Daarna was het Jesse zelf die met links uithaalde en de keeper het nakijken gaf: 0-2! Het fanatisme van onze ploeg werd onderstreept door een doelpunt van Milan die goed doorging op de laatste verdediger van SVBV, die de bal weg wilde trappen. Via de knie van Milan vloog de bal het doel in: 0-3!

In de tweede helft was het spel iets rommeliger, maar het krachtsverschil was overduidelijk. Na een half afgeslagen aanval van onze kant kon Jesse de bal met rechts (jawel) laag in het doel schieten: 0-4! Daarna volgden enkele aanvallen, waarbij wij (lees: Jip J) net niet het doel konden vinden. Uit een slimme lage corner van Milan kon Jip later wel de 0-5 binnenschieten! Tussendoor liet SVBV ook enkele aanvallen zien. Een mooie slalom van hun middenvelder kon uiteindelijk door Mark gestuit worden: goed werk! Ook enkele andere aanvallen, waaronder een heuse ‘scrimmage’ vlak voor ons doel, werden door onze goed oplettende verdediging te niet gedaan: klasse jongens! Tegen het einde van de wedstrijd maakte Levi er met een mooi afstandsschot (en een beetje hulp van een verdediger) 0-6 van!

Het was weer een mooie pot voetbal waar we met veel plezier naar mochten kijken. Johnny: proficiat!
Hartelijke groet,
André.

Deel dit bericht