04-11
Vosseveld VR1 - FC Winterswijk VR1 (zon)
Afbeelding: Zondag VR1 seizoen 2013-2014

Vandaag stond de 2e derby op het programma.
Voorafgaand aan de wedstrijd: Vosseveld heeft nog geen doelpunt gemaakt en FC Winterswijk heeft nog geen doelpunt tegen gekregen. De dames van FC Winterswijk waren uiteraard vastbesloten om de 0 te houden, terwijl Vosseveld juist van de 0 af wilde. Bij Vosseveld zagen we een oude bekende van v.v. Winterswijk: Femke Smid. De dames van FC Winterswijk hadden Kim Wiggers ingekocht. Beide speelster waren verantwoordelijk voor de verdediging.

De eerste helft begon voor FC Winterswijk moeizaam. Hierdoor kreeg Vosseveld een paar kleine kansen. Langzaam kwam FC Winterswijk beter in het spel. Toch was er een grote kans voor Femke Smid van Vosseveld. Vosseveld kreeg namelijk een vrije trap net buiten de 16. Femke schoot deze rakelings langs het doel. Door deze bal werd FC Winterswijk wakkergeschud. Dit leidde daarna al snel tot 0-1 voor FC Winterswijk door Sibel den Hartog. Voor rust breidde FC Winterswijk de score nog uit door de 0-2 van Sibel en de 0-3 middels een mooi schot van Anchell van Workum.

Na rust was er wat druk van Vosseveld, maar al snel wist Sanne Aalbers de 0-4 te scoren. Ook Daniëlle Dimmendaal heeft een heel aantal afstandschoten gedaan, maar helaas wist de keepster van Vosseveld deze goed tegen te houden. Na de 0-4 was het spel één kant op gericht. Al snel vielen ook de rest van de doelpunten: 0-5 Lesley Geurink, 0-6 Sibel den Hartog, 0-7 Jolanda Smit, 0-8 Sibel den Hartog, 0-9 Jolanda Smit, 0-10 Anchell van Workum.

Na een moeizaam begin toch nog een grote uitslag voor de dames.
Volgende week thuis tegen Etten VR1 om 12.30 uur.

Deel dit bericht