17-03
Wilp 1 - FC Winterswijk 1 (zat)
Afbeelding: Zaterdag 1 met sponsor seizoen 2013-2014

FC Winterswijk behaalde tegen een zeer defensief spelend Wilp een ruime zege. De thuisclub loerde op de counter vooral via de snelle spits Benno Streppel. Na 5 minuten greep de Winterswijkse defensie slap in en was het zomaar 1-0 door Kevin Roeterdink. FC Winterswijk had moeite om er door te komen. Het zette veel druk, en na 20 minuten viel de verdiende gelijkmaker. Een corner van Michel Overbeek werd keurig binnengekopt door André Geurkink. Wilp bleef gevaarlijk via de counter.
FC Winterswijk had geluk dat de bal op de paal belandde. De gasten bleven drukken en na 32 minuten was het Erik Nijman die met een prachtig schot 1-2 liet aantekenen. Vlak voor de rust was het Quinten Wiggers die de 1-3 op het scorebord bracht.

Na de rust controleerden de gasten de wedstrijd en gaven nauwelijks iets weg. De ploeg van Jan Knuivers speelde in een te laag tempo. Na 77 minuten was de wedstrijd beslist toen Max Moester de stand op 1-4 bracht. In de laatste minuten kregen de gasten nog enkele goede kansen. Alleen André Geurkink wist keeper Joost van Bosheide nog te verschalken, zodat de gasten ondanks matig spel een ruime zege boekte op hekkensluiter Wilp: 1-5.

Deel dit bericht