30-04
WSW D3 - Grol D4
Afbeelding: fcwinterswijk_algemeen

WSW D3 - Grol D4: 3-0

Donderdagavond 18:00 uur, ik ben al vroeg op het veld, de warming-up uitzetten. De D2 is op het aangrenzende veld hun training aan het afwerken. Het is heerlijk weer, de zon schijnt en de eerder deze week uitgedeelde bidons komen maar wat goed van pas. Een kwartier later arriveren de eerste jongens en niet veel later beginnen we aan de voorbereiding. De jongens hebben er duidelijk zin in en dat is ook niet verwonderlijk na de afgelopen weken behaalde overwinningen. Grol is ondertussen ook aangekomen en we gaan nog even terug naar de kleedkamer voor wat laatste aanwijzingen alvorens Grol de aftrap nam.

Er werd weer met veel druk naar voren gevoetbald en meerdere malen kon Grol er niet echt uitkomen alvorens Samuel de score kon openen. Er werd goed gecombineerd en met goede intenties gespeeld, bij balverlies meteen vooruit verdedigd zodat we weer een aantal kansen konden creëren. Een afstandschot van Stijn ging maar net naast, een directe volley van Bodhi rakelings over, Jesse wiens schot gekeerd werd, kortom een mooie wedstrijd met kansen en veel schoten op doel. Spits Diego fungeerde als goed aanspeelpunt, maar kon helaas zelf niet tot scoren komen. Daan die eerst nog even de rust in zijn handeling moest bewaren kon even later de 2-0 over de keeper binnenschieten. Ook waren er een aantal corners, wat liet zien dat we de betere en aanvallendere ploeg waren. Uit een van deze corners, mede door goed druk zetten op keeper en verdediger, verhoogden we de stand naar 3-0 door een eigen doelpunt van Grol.

Ook in de 2e helft bleef het spel goed, Grol kwam een paar keer over de linker flank, maar echt heel gevaarlijk werd het niet. Zelf creëerden we ook nog enkele kansen en verlegden we het spel een paar keer goed, maar we konden de score niet verhogen.

Ga zo door jongens, op de foto de jongens die afgelopen zondag meeliepen met de 5km kort voor de start van de Nina voor Sammy Run.
Allemaal klasse dat jullie hebben meegelopen, nu even een paar dagen vakantie, genieten...

Deel dit bericht