09-12
Real Madrid Foundation finale bij FC Winterswijk
Afbeelding: 20171209RMfundacion

De Spaanse voetbalclub Real Madrid biedt via haar stichting, Fundación Real Madrid, vijfdaagse voetbalclinics op verschillende locaties in Nederland en België aan.  In de zomer van 2017 op in totaal 25 locaties.

De beste spelers naar Madrid
De  beste spelers van elke clinic worden uitgenodigd voor een landelijke finale. Tijdens deze finale beoordelen de trainers van Real Madrid de spelers. De beste spelers worden uitgenodigd voor een training op de Real Madrid Academy. Op zondag 28 januari van 14.00 tot 18.00 uur is de fantastische accommodatie van FC Winterswijk gastheer van dit evenement. In totaal 95 kinderen uit Nederland, België en Duitsland strijden op deze dag voor een uitnodiging naar Madrid. De geselecteerde kinderen gaan trainen bij de fameuze jeugdopleiding die haar thuis basis heeft in Ciuad Deportiva en spelen met alle internationale deelnemers een toernooi in het Estadio Santiago Bernabéu.

Real Madrid Foundation Clinics
De Real Madrid Foundation Clinics, dé voetbalschool van de Koninklijke, is actief in meer dan 60 landen. Na grote successen in Duitsland besloot Real Madrid om in 2016 ook in Nederland en België   trainingsweken te organiseren.

De winsten van de clinics komen ten goede aan de stichting van Real Madrid, de Fundación Real Madrid. De stichting gebruikt haar geld voor sociale sportprojecten, wereldwijd zijn dat er meer dan 300.

Real Madrid Foundation Clinics blij met FC Winterswijk
De organisatie is blij dat FC Winterswijk het mooie complex beschikbaar stelt voor deze finale, de Winterswijkse 1e klasser beschikt over 1 van de mooiste complexen van heel Nederland en dat past bij een club als Real Madrid. De finale’s zijn van 14.00 tot 18.00 uur en bezoekers zijn welkom een kijkje te komen nemen. 

Deel dit bericht