03-06
Reis mee met FCW
Afbeelding: TVC-FCW copy

Beste FC Winterswijkers,

Wat mooi dat jullie je in grote getalen hebben aangemeld om samen onze ploeg te steunen in de strijd om promotie naar de 1e klasse. Om zowel de heen- als terugreis in goede banen te laten verlopen hieronder enkele informatie. Om vooraf te weten in welke bus je komt te zitten hangen er vanaf vanavond 18.00u bij de toegangsdeur van de hoofdingang de lijsten met busindelingen.

  • 11.30u                   selectie FC Winterswijk 1 vertrekt richting Tubbergen
  • 11.45 – 12.00u      supporters instappen in de bus (Sportpark Jaspers)
  • 13.15u                   aankomst TVC ’28 Tubbergen
  • 14.00u                  Start wedstrijd TVC ’28 – FC Winterswijk
  • ??.??                    3 kwartier na laatste fluitsignaal terugreis naar Winterswijk
  • 17.30 – 18.15u     Terugkomst Sportpark Jaspers

Om te laten zien dat we massaal achter onze ploeg staan verzoeken wij iedereen zoveel mogelijk te komen in FC Winterswijk gerelateerd kleren (goud met zwart). Ook petten, sjaals, trommels, toeters en andere accessoires zijn natuurlijk een welkome aanvulling.

Autovervoer
Ook een verzoek aan een ieder die niet met de bus gaat om zich te verzamelen bij FC Winterswijk om vanaf daar te vertrekken. Mochten er mensen zijn die nog geen vervoer hebben kunnen ze eventueel ook instappen bij mensen die nog een plaats over hebben.

Parkeergelegenheid TVC ‘28
Aangezien er rondom het complex “De Grote Moat” beperkte parkeergelegenheid is, graag ook zoveel mogelijk samen rijden. Voor zwembad “De Vlaskoel” is er mogelijkheid tot parkeren, deze parkeerplaats is te bereiken vanaf de Uelserweg (Sportlaan 3 intoetsen in de navigatie).


WEES ERBIJ, dan mis je niks!!!!

Deel dit bericht