25-03
19-03-2022 Vogido Vr1 Zat - FC Winterswijk Vr1 Zat
Afbeelding: Teamfoto Silhouette

Afgelopen zaterdag liet Vr1 Zat de punten onnodig bij fc Zutphen liggen. Ondanks vanuit de achterhoede een goed georganiseerd veldspel lukte het niet om te scoren en leek een puntendeling in het verschiet. In de slotfase een toevalstreffer van FC Zutphen. Een machtig slotoffensief mocht niet baten, paal en lat stonden een verdiende gelijkmaker in de weg.

Gisteravond uit tegen Vogido werden van Vr1 Zat de punten gestolen door bizarre beslissingen van de scheidsrechter met hulp van de grensrechter van de thuisploeg. De 1e helft in hoog tempo uitstekend voetbal van de hele ploeg, waar Vogido nauwelijks antwoord op had. De beloning was een fraaie treffer na goed aangeven van Bo Lammers wist Julia Bruggers koelbloedig het netje te vinden.

Een minstens zo mooie 2e treffer van Bo Rensink werd onterecht afgekeurd na vlaggen voor buitenspel van de grensrechter van Vogido. De man zou een prima lid zijn voor een vendelierskorps, want in de 2e helft was hij opnieuw beslissend in het voordeel van de thuisploeg. Een schot op de lat stuiterde terug en werd door Caya Hebly fraai binnen gewerkt. De scheidsrechter kwam na overleg met deze grensrechter terug op zijn beslissing, want het zou buitenspel zijn geweest.

Onder toeziend en goedkeurend oog van deze leidsman werd de 2e helft meer en meer een kegelwedstrijd en stuiterde menig speelster van onze kant tegen de vlakte. Halverwege de 2e helft scoorde Vogido de gelijkmaker en vlak voor tijd geheel onterecht zelfs de winnende treffer. De grenzen van wat mag wordt uiteindelijk bepaald door de scheidsrechter en daar hebben we geen invloed op! Waar we wel invloed op hebben is ons eigen spel en dat was deze avond van een hoog gehalte door de hele ploeg heen, vooral de 1e helft. Wanneer we komende zaterdag thuis tegen AZSV opnieuw dit niveau weten te halen kunnen de punten niet uitblijven!

Deel dit bericht